Yardım Zoko Amiral Fan bağlantısı???

hocam psudan cıkan kablo hangısı aynı kasa mecut yardımcı olabılırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psunun on tarafını yanı kabloların takılacagı yerın fotosunu atarmısın
Hocam yardımcı olursan süper olur bayağadır uğraşıyorum
IMG_20250416_193122.jpg

sol alt kosedekı kablo lazım sana bir ucu molex olucak o kabloyu bul hocam

su psu sol üst köşedeki kablo nereye gidiyor bu arada
Yukarıda attığım kablo var bir bakın isterseniz

Perıf yazıyor

sol alt kosedekı kablo lazım sana bir ucu molex olucak o kabloyu bul hocam

su psu sol üst köşedeki kablo nereye gidiyor bu arada
Anakart güç kablosunda birleşiyor onlar (24 pinli)

Son düzenleme:
Yukarıda attığım kablo var bir bakın isterseniz

Perıf yazıyor
arkadaş bahsetmıs ama takıncada psu calısmıyor demışsınız normalde olması gereken o
peki fanların kablolarına bakarmısın cıkarıp başka sekılde tak ama kırmızı olan boşta kalsın onu psudan gelen kabloya takıcan bırde cıkarırken fan kablo uclarına bak belkı hasarlı olan vardır

arkadaş bahsetmıs ama takıncada psu calısmıyor demışsınız normalde olması gereken o
peki fanların kablolarına bakarmısın cıkarıp başka sekılde tak ama kırmızı olan boşta kalsın onu psudan gelen kabloya takıcan bırde cıkarırken fan kablo uclarına bak belkı hasarlı olan vardır
Hocam diğer fan bağlantıları kabloya bağlıyken bu kırmızı hiçbirşeye bağlı değil sorun burada olabilir mi?
IMG_20250416_195246.jpg

IMG_20250416_161914.jpg

evet bunu o fanlardan gelen kabloların ucuna takıcan boş olan kısmında psundan gelen kabloyu takıcan
Bunlar ne işe yarıyor, hocam yukarıda resimde olduğu gibi bu zaten takılıydı şimdi çıkardım

Ve ucunu PSU ya bağlayıp kasanın tuşuna basınca psuda. Pst diye ses çıkıp çalışmıyor birkaç kere denedim

evet bunu o fanlardan gelen kabloların ucuna takıcan boş olan kısmında psundan gelen kabloyu takıcan
Hocam şu kırmızı uç sizde de 3 pinli miydi ?

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Bunlar ne işe yarıyor, hocam yukarıda resimde olduğu gibi bu zaten takılıydı şimdi çıkardım

Ve ucunu PSU ya bağlayıp kasanın tuşuna basınca psuda. Pst diye ses çıkıp çalışmıyor birkaç kere denedim
argb kablosu bırı anakartta argb gırısıne dıgerıde fanlardan gelen bir kablo vardı sanırım oraya takılıyordu suan ben farklı fanlar kullanıyorum tam hatırlayamadım ama o büyük 3pinli olan anakarta takılıyor
psu ne dir eski bir psumu

argb kablosu bırı anakartta argb gırısıne dıgerıde fanlardan gelen bir kablo vardı sanırım oraya takılıyordu suan ben farklı fanlar kullanıyorum tam hatırlayamadım ama o büyük 3pinli olan anakarta takılıyor
psu ne dir eski bir psumu
Raijintek Ampere 850w aksine yeni psu

Raijintek Ampere 850w aksine yeni psu
bak kablolar boyle olucak satıcnın vıdeo su bu bu arada ilk pc toplayışınızmı belkı yanlıs kablolama yapmış olabılırsınız insanlık hali sonucta

3 dk gösteriyor

Yani parçalara binlerce lira verdim fakat bir kasa kablosunu bağlayamadığım için kuramıyorum , gerçekten şaka gibi

Yani parçalara binlerce lira verdim fakat bir kasa kablosunu bağlayamadığım için kuramıyorum , gerçekten şaka gibi
hocam sistemi calıstır bak her şey normal şekıldemı fan montajlarını en sona bıraksanda olur ıslemcı fanını tak yeter

bak kablolar boyle olucak satıcnın vıdeo su bu bu arada ilk pc toplayışınızmı belkı yanlıs kablolama yapmış olabılırsınız insanlık hali sonucta

3 dk gösteriyor
Benim molex kablosunda sıkıntı var herhalde ben anlamadım bu kablo değişik

hocam sistemi calıstır bak her şey normal şekıldemı fan montajlarını en sona bıraksanda olur ıslemcı fanını tak yeter
Dediğin gibi yaparım o halde PSU yu yerine sabitlemek istedim ama şimdilik dursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,881
Üyeler
174,025
Son üye
falmeln
Geri