Eğer yaşayacak kadar yeterli kaynak yoksa evetNapcan kendine mı sıkıcan
Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp
Ambrella şirketine ulaşmaya çalışırım panzehiri bulmak içinBen büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
Zombi virüsünü ölü olan her organizmaları istemsiz hir şekilde hareket eden, yani birnevi insanları yamyam hayvanlara dönüştüren bir şey olarak ele alsak düşünülebilir aslında. Ancak bu dediğim için çok üst seviye teknoloji lazım.Pesimist yaklaşımla yaklaşacağım, olması imkansız denebilir bilimsel olarak imkansız. Ölü bireyin organları çoktan çürümüş olur saldırgan olması ne malum o düşünemeyecek beyiin ölümü gerçekleşmiş bir kişi gibi.
GİDERİM MARDİNE VEYA HAKKARİYE KENDİME AK 47 ALIRIM 50 TL YE ZOMBİ ÖLDÜRÜRÜMBen büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
Kaçış planımı yürürlüğe sokardım.Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm Bilime güvenin DDDPesimist yaklaşımla yaklaşacağım, olması imkansız denebilir bilimsel olarak imkansız. Ölü bireyin organları çoktan çürümüş olur saldırgan olması ne malum o düşünemeyecek beyiin ölümü gerçekleşmiş bir kişi gibi.
Yüksek katlı bir bina bulurum 1 yıllık erzak depolar silah falan bulurum evin balkonunda yiyecek yetistiririm silah dükkanına gidip mühimmat ve silah alırım eve güneş enerjisi takarim bide saglam bi PC çalarım teknosadan fln bi şekilde bide ps5 alırım 1 yıl kafam rahat takılırım.Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..