Neler Yeni

Zombi salgını olur ise ne yaparsınız?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nayn van van, hakkari osmaniye hüloo zombbiii

Besim Tibuk

80+ Gold
Rammstein açıp "Oglim pompalıyı getir pompalıyı" derdim.
Şaka şaka marketlerden her şeyi çalardım.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Pesimist yaklaşımla yaklaşacağım, olması imkansız denebilir bilimsel olarak imkansız. Ölü bireyin organları çoktan çürümüş olur saldırgan olması ne malum o düşünemeyecek beyiin ölümü gerçekleşmiş bir kişi gibi.
Zombi virüsünü ölü olan her organizmaları istemsiz hir şekilde hareket eden, yani birnevi insanları yamyam hayvanlara dönüştüren bir şey olarak ele alsak düşünülebilir aslında. Ancak bu dediğim için çok üst seviye teknoloji lazım.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bizim binanın altında büyük bir zincir market var zaten. Oradan erzak depolasam, zaten en üst kattayız asansöre, merdivenlere tuzak kurarak yukarı çıkarım. Tabi bunlardan önce pompalı tüfekler ve fazla fazla mühimmat. Pencerelere demir parmaklık ve ek olarak elektrik(düz duvara tırmanma ihtimalleri göz önünde bulundurularak). Sonra da uyanırım.

PinsizAMD

80+ Bronze

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
Kaçış planımı yürürlüğe sokardım.
Sadece televizyonda o haberin yayınlanmasını bekliyorum hersey hazır bütün rotalari nerden ne alınır en kolay nasıl bulunur güvenli yerler nereleri herseyi hazırladım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shia

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kafama sıkardım heralde. Gerek yok o kadar hayatta kalmakla uğraşmaya. Her gün yemek bulma derdi kalacak yer bulma derdi ölüm korkusu falan bunlarla yaşanmaz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
Yüksek katlı bir bina bulurum 1 yıllık erzak depolar silah falan bulurum evin balkonunda yiyecek yetistiririm silah dükkanına gidip mühimmat ve silah alırım eve güneş enerjisi takarim bide saglam bi PC çalarım teknosadan fln bi şekilde bide ps5 alırım 1 yıl kafam rahat takılırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,527
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom