Neler Yeni

Zoom internetimin ne kadarını yer?

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Merhaba malum yasaklar sebebiyle iki hafta bağda kalmayı düşünüyorum fakat derslerimde var 24 kişilik bir sınıfız 4-5 kişinin kamerayı açtığı en düşük ayarlarda nekadar internet yer 7 gb 10 gün yeter mi dersler 35 dk şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Merhaba malum yasaklar sebebiyle iki hafta bağda kalmayı düşünüyorum fakat derslerimde var 24 kişilik bir sınıfız 4-5 kişinin kamerayı açtığı en düşük ayarlarda nekadar internet yer 7 gb 10 gün yeter mi dersler 35 dk şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
6 ders 40 dakikadan neredeyse 1 küsur gb civarı yiyordu.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Yeter ama hocalarına bağlı mesela bazı hocalar yüksek çözünürlükte ders açıyorlar ve interneti çok yiyor kameralar açılınca da internet yiyor

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeter ama hocalarına bağlı mesela bazı hocalar yüksek çözünürlükte ders açıyorlar ve interneti çok yiyor kameralar açılınca da internet yiyor
Ben çözünürlüğü düşüremezmiyim

Datebase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
Youtube video izleme kadar harcar. Birde arkadaşlarının kamera görüntüsünü göstermek içinde ek bir internet harcıyor. Senin kamera görüntünü upload ile gönderiyor.

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube video izleme kadar harcar. Birde arkadaşlarının kamera görüntüsünü göstermek içinde ek bir internet harcıyor. Senin kamera görüntünü upload ile gönderiyor.
Tahminen nekadar bir internet harcar yetmezse ek paket almayı düşünüyorum çünkü

Yagi

80+ Bronze
40 Dakikalık ortalama 20 kişilik görüşmelerde 120MB yiyor, burdan hesapla.

Datebase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
40 Dakikalık ortalama 20 kişilik görüşmelerde 120MB yiyor, burdan hesapla.
Emin ol ki 120 den çok daha fazla yiyor. 1 ay önce Ankaraya gitmiştim ve kendi internetim ile zoom'a girmek zorunda kalmıştım. sadece perşembe, cuma günleri girdim 2 gün ve 2 günde toplam 4 gb gitmiş. Tabii hepsini zoom tek başına harcamamıştı. Zoom toplamda 2.8 gb gibi bir şey harcamıştı bende şok olmuştum. Bizim sınıfta hoca hem ekran paylaşıyordu hem kameralar falan açıktı. Sende 3-4 kişi kamera açıyorsa benimki kadar harcamaz. Her neyse uzun lafın kısası 40 dk derste 120 MB'den fazla yiyor. En azından bende öyle oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye
xrols
Top Bottom