Iratus Lord Of The Dead oyununu deneme fırsatım oldu zamanında 30 liraya almıştım kalmış köşede , türü seven için çok güzel bir oyun Darkest Dungeon tadında tavsiye ederimMerhaba dostlar,
Hikayeli yada strateji oyunları önerir misiniz? Böyle bitirmelik zor olmayan oyun arıyorum. Fallout 3 oynadım zor geldi.
Düşük sistemli olduğunu belirtmeyi unuttum. Bu grafikli güzel oyunu oynatacak sistemim yok.Enshrouded, ufak hikayesi var ama çok tatmin edici değil. Ev kurmalı maceralı bir oyun. 60 saat falan oynadım zevkle.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sistem yok diyorum.Iratus Lord Of The Dead oyununu deneme fırsatım oldu zamanında 30 liraya almıştım kalmış köşede , türü seven için çok güzel bir oyun Darkest Dungeon tadında tavsiye ederim![]()
Sistem yok diyorum.Jurassic World Evolution 1-2
önerdiğim oyunu sistemin kaldırmıyorsa çokta seçeneğin yok gibi.Düşük sistemli olduğunu belirtmeyi unuttum. Bu grafikli güzel oyunu oynatacak sistemim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sistem yok diyorum.
ilk oyun mu ikinci oyun mu?darksiders warmastered gayet iyi bir oyun zaman geçirmeye birebir god of war tarzı
ilk oyunun remasteredi bu zaten ama ikinci de güzelilk oyun mu ikinci oyun mu?
Bulamadım Piratebay da.ilk oyunun remasteredi bu zaten ama ikinci de güzel
Korsan oyun suçtur kardeşim Epic Gamesten 29 ₺ ye alabilirsin.Bulamadım Piratebay da.