Zor olmayan bitirmelik oyun önerisi

CanAbiGF

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba dostlar,
Hikayeli yada strateji oyunları önerir misiniz? Böyle bitirmelik zor olmayan oyun arıyorum. Fallout 3 oynadım zor geldi.

Enshrouded, ufak hikayesi var ama çok tatmin edici değil. Ev kurmalı maceralı bir oyun. 60 saat falan oynadım zevkle.
enshrouded_6BiwqWH8j6.jpg

Merhaba dostlar,
Hikayeli yada strateji oyunları önerir misiniz? Böyle bitirmelik zor olmayan oyun arıyorum. Fallout 3 oynadım zor geldi.
Iratus Lord Of The Dead oyununu deneme fırsatım oldu zamanında 30 liraya almıştım kalmış köşede , türü seven için çok güzel bir oyun Darkest Dungeon tadında tavsiye ederim :D

Enshrouded, ufak hikayesi var ama çok tatmin edici değil. Ev kurmalı maceralı bir oyun. 60 saat falan oynadım zevkle.
Alıntıyı görüntüle
Düşük sistemli olduğunu belirtmeyi unuttum. Bu grafikli güzel oyunu oynatacak sistemim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iratus Lord Of The Dead oyununu deneme fırsatım oldu zamanında 30 liraya almıştım kalmış köşede , türü seven için çok güzel bir oyun Darkest Dungeon tadında tavsiye ederim :D
Hocam sistem yok diyorum.

Jurassic World Evolution 1-2

darksiders warmastered gayet iyi bir oyun zaman geçirmeye birebir god of war tarzı

Düşük sistemli olduğunu belirtmeyi unuttum. Bu grafikli güzel oyunu oynatacak sistemim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sistem yok diyorum.
önerdiğim oyunu sistemin kaldırmıyorsa çokta seçeneğin yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,921
Üyeler
184,077
Son üye
looks
Geri