Selam Arkadaşlar ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı incelemesi Donanım arşivi youtube kanalında var ama stok olarak yok fiyat olarak en uygun modeli demişti Abdullah abi olmadığı için gezinirken bende Zotac markasının 3070 ekran kartını gördüm fiyatıda 6400 civarlarında uygun gibi geldi kullanan var mı? Fiyatta iyi olduğu için 3060ti yerine Zotac markasının 3070 alsam daha iyi olur mu? @Abdullah Hacıgül
Zotac aşığıyım. 1050 Ti %100 Core Voltage 1000 MHz Memory Clock 200 Mhz Core Clock O.C 1050 Ti mini'de 60C üstü yok. Açıkçası kartta zaten alüminyüm çok kalın değil çok ince ve boru falan geçmiyor. AMD Stealth'ler gibi bir soğutma tabakası var.
Teşekkürler bende incelemesi olan Asus almak istiyordum aslında ama stok yok Zotac markasının kullanan görmedim 5 bin tlden başlanacak gibi duruyor 3060ti ama üstüne biraz daha koyup en uygun zotac markayı buldum şuan 3070 mi alsam diyorum Asus soğutması daha iyidir tabi.
Zotac aşığıyım. 1050 Ti %100 Core Voltage 1000 MHz Memory Clock 200 Mhz Core Clock O.C 1050 Ti mini'de 60C üstü yok. Açıkçası kartta zaten alüminyüm çok kalın değil çok ince ve boru falan geçmiyor. AMD Stealth'ler gibi bir soğutma tabakası var.
Bende farkındayım çirkin olduğunun ama stokları yok 3060ti Asus incelemede çok beğendim aslında ama ne zaman gelcek belli değil gün geçtikçe olmayan ürün pahalanıyor Zotac başka 3070 uygun başka bir ekran kartı bulamadım söyleyebilceğiniz ürün var mı?
Sağ olun 3060ti vermektense 5 binden fazla vermektense 3070 ekran kartına 6400 tl vermek daha mantıklı gibi incelemelerde 75 derecenin üstünü görmedim ısı olarak fan sesi nasıl bilmiyorum
Teşekkürler bende incelemesi olan Asus almak istiyordum aslında ama stok yok Zotac markasının kullanan görmedim 5 bin tlden başlanacak gibi duruyor 3060ti ama üstüne biraz daha koyup en uygun zotac markayı buldum şuan 3070 mi alsam diyorum Asus soğutması daha iyidir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti durumu 2 yılmış sitesinden 3 yıl uzatabiliyormuşuz diye duydum bir bilginiz var mı?
Bende farkındayım çirkin olduğunun ama stokları yok 3060ti Asus incelemede çok beğendim aslında ama ne zaman gelcek belli değil gün geçtikçe olmayan ürün pahalanıyor Zotac başka 3070 uygun başka bir ekran kartı bulamadım söyleyebilceğiniz ürün var mı?
Sağ olun 3060ti vermektense 5 binden fazla vermektense 3070 ekran kartına 6400 TL vermek daha mantıklı gibi incelemelerde 75 derecenin üstünü görmedim ısı olarak fan sesi nasıl bilmiyorum
Palit bende gördüm ama Zotac markası daha iyi gibi geldi kalite olarak görünüşü palit daha iyi ama birde servis kısmınada bakıyorum sorun yaşarsam diye zotac palet gibi markalar asus msi gibi değil sonuçta.
Palit bende gördüm ama Zotac markası daha iyi gibi geldi kalite olarak görünüşü palit daha iyi ama birde servis kısmınada bakıyorum sorun yaşarsam diye zotac palet gibi markalar asus msi gibi değil sonuçta.
Tüm kartlar zaten Türkiyede bakılıyor. ServisPoint, Eksa, Vektron gibi distribütörler tarafından. O yüzden Türkiyede yaşadığımız için her kartın garanti olayı birbirine çok benzer