Zowie Ec-2 Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
517
Bütçe
680
Arkadaşlar her şeyi araştırdım ama size sormak istedim bu farenin beyaz modeli var arasındaki fark nedir kullanan arkadaşlar söylerse daha iyi olur şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Bende ec2b var özellikle fps oyunları oynuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. renklere takılma. bende siyahı var keşke beyazı olsaydı. Eskiden yoktu TR de.

Bende ec2b var özellikle fps oyunları oynuyorsan kesinlikle tavsiye ederim. renklere takılma. bende siyahı var keşke beyazı olsaydı. Eskiden yoktu T
Ben beyazı almayı düşünüyorum CS:GO oynuyorum ve nova 4'üm önerir misinin bir de fark var mı beyazla çünkü herkes farklı söylüyor. Bir de elimin uzunluğu 18 cm eni ise 10 ila 11 olur mu bana.

Arkadaşlar her şeyi araştırdım ama size sormak istedim bu farenin beyaz modeli var arasındaki fark nedir kullanan arkadaşlar söylerse daha iyi olur şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Alınmaz 3360 sensörlü bir mousea 680tl vermek akıl işi değil @Nightmare837
De size yardımcı olur ben basilisk v2 öneririm eliniz uyarsa hem 440tl hem razer focus+ sensörü (piyasanın en iyisi denebilir) kullanıyor.

Alınmaz 3360 sensörlü bir mousea 680tl vermek akıl işi değil @Nightmare837
De size yardımcı olur ben basilisk v2 öneririm eliniz uyarsa hem 440tl hem razer focus+ sensörü (piyasanın en iyisi denebilir) kullanıyor.
Dostum yabancıların çoğu o fareyi kullanıyor birde elimin eni 11 uzunluğu ise 18 cm birde beyazla arasındaki farkı söylerseniz çok iyi olur birde rival 600 de aynı sensörü kullanıyor IPS değeri 250 bununda 250 rival 600 kullandım.

Dostum yabancıların çoğu o fareyi kullanıyor birde elimin eni 11 uzunluğu ise 18 cm birde beyazla arasındaki farkı söylerseniz çok iyi olur birde rival 600 de aynı sensörü kullanıyor IPS değeri 250 bununda 250 rival 600 kullandım.
boyutları zowie nin keni sitesinde detaylı şekilde var ordan eline uygun olanı seçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,273
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri