Neler Yeni

Zowie marka mouse önerisi

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Bütçe
2500
Arkadaşlar bütçe 2500max

Elim küçüğün bi tık üstü diyebilirim güzel bi model önerir misiniz ?

Fps oyunları için genelde bu mouse markasını öneriyorlar daha iyisi var mı bu fiyata ? Varsa o önerilere de açığım

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Zowie'yi E-sporcu değilseniz veya 2. elde ucuza getirmesiyseniz almanızı önermiyorum. Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nedir?

TeknoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hidden back
Zowie'yi E-sporcu değilseniz veya 2. elde ucuza getirmesiyseniz almanızı önermiyorum. Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nedir?
Hocam Zowie mouse modellerinde çok fark var mı yoksa sadece simetrik farklılıklar mı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar bütçe 2500max

Elim küçüğün bi tık üstü diyebilirim güzel bi model önerir misiniz ?

Fps oyunları için genelde bu mouse markasını öneriyorlar daha iyisi var mı bu fiyata ? Varsa o önerilere de açığım
Zowie alma bence.

https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse dongle ile bunu alabilirsin

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pençe şeklinde ve sola dönük şekilde oynuyorum baş oarmağım tamamen mouse da oluyor baş parmağımın tarafı ergonomik değilse rahatsız oluyorum genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zowie alma bence.

https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse dongle ile bunu alabilirsin
Hiç duymadım teşekkür ederim araştırıcam bir de lamzu atlantis öneriyorlar şuan stokta yok beklemeye değer mi sence

Xeracula

80+ Bronze
Pençe şeklinde ve sola dönük şekilde oynuyorum baş oarmağım tamamen mouse da oluyor baş parmağımın tarafı ergonomik değilse rahatsız oluyorum genelde

Hiç duymadım teşekkür ederim araştırıcam bir de lamzu atlantis öneriyorlar şuan stokta yok beklemeye değer mi sence

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT

Eliniz küçük ise Lamzu Atlantis mini alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,838
Üyeler
166,092
Son üye
Qwerer
Top Bottom