Neler Yeni

zula avrupa severine nasıl girebilirim

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
daha önce 3 ay önce girdim sorunsuz oynadım şimdi tekrar denedim olmadı bir sürü video izledim işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
nerde yaşıyorsunuz?

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Tab+Enter
daha önce 3 ay önce girdim sorunsuz oynadım şimdi tekrar denedim olmadı bir sürü video izledim işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim
Ben can sıkıntısından denemiştim. Eskiden eski ıdc launcherla indiriyorduk normal. Oyuna girerken psiphon 3 vpn açıyorduk. Geçen denedim yenisinde olmadı. Steam den de yükleniyormuş oradan yükle bence.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bedava silah veriliyor ondan

2340922

80+
Bota atla mültecilerle Yunanistan sınırında gizlice gir ülkeye.
Orada sıfırdan başla hayata. Modemi resetler gibi geçmişini sil ve bir hiç olarak yeniden doğ, sıfırdan yeteneklerini keşfet. Yatırım yapma hevesiyle bir işe başla ki anapara biriksin. En alt kademeden başlayacaksın, resmi bir işin olmayacak ve şunu unutma; sen orada resmi olarak yoksun. Devlet seni takmaz ama bu da vergi vermemen ve ana paranın daha hızlı birikmesi demektir. En azından bardağa dolu tarafından bakarsak böyle.
Saatlerini KFC'de dedelerinin denize döktüğü adamların torunlarının kirlettiği tuvaletleri temizlemekle geçir. Ama şunu hiçbir zaman unutma: Belki bir gün Yunanistan'da oturma izni alıp düzgün bir eve geçersen evine internet bağlatıp Avrupa server'ının nimetlerinden yararlanabilirsin.
Eskilerde Kavimler Göçü gibi büyük olayları başlatan üst sınıf serverlar bir keresinde de vikinglerin Avrupa'nın ortasına yerleşmesiyle sonuçlanmıştı.
Server'a katıl dediğin anda ve düşük pingi gördüğün anda diyeceksin ki "İyi ki eşimi ve çocuklarımı geride bırakıp, torunlarımı trendyolda satıp buralara gelmişim. Gene olsa gözüm kapalı yapardım."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,458
Üyeler
168,789
Son üye
nakai
Top Bottom