Neler Yeni

Zyxel DX3301-T0 modemi alıyım mi yoksa wifi 7 çıkmasını mi bekliyim

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Ne zaman çıkar bu wifi 7

Shourd

80+ Gold
Ne yapabilirim veya modem olarak ne önerirsiniz oyunlarda pingimin düşmesi lazım eski Modem öldü
bütçeniz nedir ev intarnetiniz kaç mb renk marka isteğiniz varmı? bunları söyleyin yardımcı olim

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeniz nedir ev intarnetiniz kaç mb renk marka isteğiniz varmı? bunları söyleyin yardımcı olim
Renk herhangi biri olabilir benim için en önemlisi performans pingim düşsün ve de uzun yıllar götürsün beni yeter bütçem 3000

Aykut D.

80+ Gold
Renk herhangi biri olabilir benim için en önemlisi performans pingim düşsün ve de uzun yıllar götürsün beni yeter bütçem 3000
Ping senin alt yapınla ilgili vede ping derdi olan adam wi-fi ile işi olmaz . Alt yapını elden geçir sağlam bir modem al yeterli .

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ping senin alt yapınla ilgili vede ping derdi olan adam wi-fi ile işi olmaz . Alt yapını elden geçir sağlam bir modem al yeterli .
O sağlam Modemi bulamadım daha bildiğiniz varmı iyi sağlam bir şey eski modemde kopmalar falan baydı artık değiştirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapıda 60 mbps alıyorum

Shourd

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
O sağlam Modemi bulamadım daha bildiğiniz varmı iyi sağlam bir şey eski modemde kopmalar falan baydı artık değiştirmek istiyorum

Altyapıda 60 mbps alıyorum
Modem önerim yok şuanlık ama modemi fabrika ayarlarına döndür kablo ile bağlan modemide havadar yere koy .

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Onl
Modem önerim yok şuanlık ama modemi fabrika ayarlarına döndür kablo ile bağlan modemide havadar yere koy .
Onları yaptım da ise yaramadı eskidi muhtemelen ondan

buyrun burdan hem fiyatına hemde özeliklerin size uygun olup olmadığına bakabilirsiniz

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/822922-899030/zyxel-dx3301-t0_tp-link-archer-vx1800v/
Arasındaki farkı bulamadım

Shourd

80+ Gold
a
Onl

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/822922-899030/zyxel-dx3301-t0_tp-link-archer-vx1800v/
aralarındaki fark gücenlik türü bakarsanız anlarsınız şifrelemeler vb şeylerde fark var ayrıca özeliklerinde

Onl

bunada bakabilirsiniz isterseniz

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
a

aralarındaki fark gücenlik türü bakarsanız anlarsınız şifrelemeler vb şeylerde fark var ayrıca özeliklerinde

bunada bakabilirsiniz isterseniz

Peki alıyorum bunu ben eyvalah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,955
Üyeler
162,749
Son üye
Keremkymtl58