isterse 1 gün kalsın garantiye gönder illaki yardımcı olurlarArkadaşlar modemden ses geliyor bildiğiniz sinyal sesi gibi garanti bitimine 10 gün kaldı yollarsam değişim yaparlar mı ? İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Cızzzz eden sesten bahsediyorsan normal.Arkadaşlar modemden ses geliyor bildiğiniz sinyal sesi gibi garanti bitimine 10 gün kaldı yollarsam değişim yaparlar mı ? İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Cızzzz eden sesten bahsediyorsan normal
Normalde hiç ses yoktu bildiğin böyle rahatsız edici bir çalışma sesi kulak çınlaması gibi ses geliyor ben hiç bir modemden böyle ses geldiğini duymadımCızzzz eden sesten bahsediyorsan normal.
İndirme ya da yükleme yaparken o ses artıyor. Kulakların iyi duymaya başlamış olabilir. Modem masamın sağındaydı, test çözerken cız cız ediyordu. En sonunda sinirlendim aldım masamın en üstüne. İndirme ya da yükleme yaparken kontrol et modemden ses çıkması gerek. Eğer farklı sesse modem de sıkıntı olabilir dediğin gibi.Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde hiç ses yoktu bildiğin böyle rahatsız edici bir çalışma sesi kulak çınlaması gibi ses geliyor ben hiç bir modemden böyle ses geldiğini duymadım