ZYXEL VMG3312-B10B Qos ayarı nasıl yapılır ?

Reaksiyon skoru
225
Arkadaşlar 16 mbps adls internet kullanmaktayım oyuna girince ve birisi video açınca ping aniden 200+ üstüne çıkıyor packet loss uçuyor zaten artık gına geldi bunun yolunun qos ayarı olduğunu öğrendim kendime 8 mbps olacak ve geri kalan onları kullanacak ben oyundayken beni etkilemesini istemiyorum bu arada bende wifi üzerinden bağlanıyorum ama ethernet ile yapmak kolay olacaksa yarın bir ethernet kablosu alırım ,
Beni şu dertten kurtarın

hocam ayni modeme sahibim modem 24 mbps de kullaniyorum 50 derece altina düşmüyor bide guneş goruyorsa 75 derece arkasina bir fan takin cozulecektir birde arayuzden duruma gelip degerleri paylaşirmisiniz

hocam bir ara yapmaya çalştım fakat içine ettim 1 gün kullanamadık interneti size tavsiyem müşteri hizmetleriyle yapmanız.

hocam qos ag ayari içinde mevcut degeri giriyorsunuz kb olarak herkeze onu dagitiyor ozel dagitma yok sanirim ben bu modemde wifi tercih etmiyorum kablolu baglanti daha iyioluyor kutudan ethernet kablosuda çikiyor bir bakin boşuna para vermenize gerek yok

hocam qos ag ayari içinde mevcut degeri giriyorsunuz kb olarak herkeze onu dagitiyor ozel dagitma yok sanirim ben bu modemde wifi tercih etmiyorum kablolu baglanti daha iyioluyor kutudan ethernet kablosuda çikiyor bir bakin boşuna para vermenize gerek yok
Hocam tamam da o ayarları nasıl yapacağım bilmiyorum bana anlatırsanız sevinirim oyun için bana 6 mbps bile yeter stabil olsun ping çıkmasın packet loss olmasın yeter

Ekler

• 5.PNG
    5.PNG
    93.7 KB · Hit: 475
  • 4.PNG
    4.PNG
    81 KB · Hit: 475
  • 3 (2).PNG
    3 (2).PNG
    80.4 KB · Hit: 374
  • 2 (2).PNG
    2 (2).PNG
    109.3 KB · Hit: 360
  • 1 (2).PNG
    1 (2).PNG
    94.8 KB · Hit: 465
genelden yapiliyor aktif edip 5mbps yani 5144 yazin 2 sinede

bakiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam ev tipi basic modem oldugu için xyzel koymamiş istediginiz gibi bir qos malesef yapacak bir şey yok

bakiyorum hocam

yok hocam ev tipi basic modem oldugu için xyzel koymamiş istediginiz gibi bir qos malesef yapacak bir şey yok
Hocam olmaz mı bu iş yani ya

bakiyorum hocam

ama qos ayarları var hocam fotoğraflarda attığım gibi

Geri