Sözde ekran kartı seçiyor aldığım arkadaş demişti bende sıkıntı yaratmadı msi 1050/1660 asus 2060 taktım birşeyi yoktu 1 yıldır Herhangi pin yamuk eğikliği vs mevcut değildir. Kutu içeriği tamdır
Görselde bulunan deforme dışında çiziği, çalışmayan aksamı yoktur. Garantisi bitti, Ankara içi elden teslim edebilirim ancak, kutu ve orjinal şarj aleti ile birlikte vereceğim.
Palit RTX 4070 Dual. Ürün kutusu mevcuttur. Garantisi sona ermiştir. 2023 Haziran Gamegarajdan alınmıştır. Ürün çok temiz ve yorulmamıştır. Hikayeli oyunlarda haftada bir kaç gün kullanılmıştır. Kart değişikliği için satılıyor.
Merhaba,
Abdullah'dan özenerek yapmaya çalıştım memnun kaldım fakat bana gelmedi laptop veya z13 flow almak için satılık fiyat donanıma üyelerine özel fiyattır !
sarı site ilan kodu; 1301878850
Parça parça 74 k ya topladım = parça parça almak isterseniz en az 4 parça şeklinde satabilirim ama...
Ürünü 14 Aralık 2025 tarihinde n11 üzerinden incehesap satıcısından aldım. Yaklaşık 2 hafta kullandıktan sonra daha üst seviye anakart aldığım için boşa düştü. O sebeple satıyorum. Kutu fatura garanti her şeyi mevcut. Hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ürün.
Merhaba, ürünüm kutu ve faturasını dijital olarak bulabilirim. 2023 Nisan ayında alındı, kesinlikle mining yapılmadı. Sorunuz varsa yazabilirsiniz. Ufak pazarlık yapabilirim.