Sözde ekran kartı seçiyor aldığım arkadaş demişti bende sıkıntı yaratmadı msi 1050/1660 asus 2060 taktım birşeyi yoktu 1 yıldır Herhangi pin yamuk eğikliği vs mevcut değildir. Kutu içeriği tamdır
Görselde bulunan deforme dışında çiziği, çalışmayan aksamı yoktur. Garantisi bitti, Ankara içi elden teslim edebilirim ancak, kutu ve orjinal şarj aleti ile birlikte vereceğim.
Palit RTX 4070 Dual. Ürün kutusu mevcuttur. Garantisi sona ermiştir. 2023 Haziran Gamegarajdan alınmıştır. Ürün çok temiz ve yorulmamıştır. Hikayeli oyunlarda haftada bir kaç gün kullanılmıştır. Kart değişikliği için satılıyor.
Mediamarketten alınma. 15 Mayıs 2025te alındı. Deneme amaçlı kullanıldı. istenirse 16 Ram ilavesi yapabilirim farkiyla. Hic bir sorunu yok cihaz sıfırdır. Lenovo LOQ 15AHP9 AMD Ryzen™ 5 8645HS Laptop 39,6 cm (15.6") Full HD kalitesi 8 GB DDR5-SDRAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060 115w Wi-Fi...
Merhaba,
Abdullah'dan özenerek yapmaya çalıştım memnun kaldım fakat bana gelmedi laptop veya z13 flow almak için satılık fiyat donanıma üyelerine özel fiyattır !
sarı site ilan kodu; 1301878850
Parça parça 74 k ya topladım = parça parça almak isterseniz en az 4 parça şeklinde satabilirim ama...
Ürünü 14 Aralık 2025 tarihinde n11 üzerinden incehesap satıcısından aldım. Yaklaşık 2 hafta kullandıktan sonra daha üst seviye anakart aldığım için boşa düştü. O sebeple satıyorum. Kutu fatura garanti her şeyi mevcut. Hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ürün.
Merhaba, ürünüm kutu ve faturasını dijital olarak bulabilirim. 2023 Nisan ayında alındı, kesinlikle mining yapılmadı. Sorunuz varsa yazabilirsiniz. Ufak pazarlık yapabilirim.
Ürün Linki
Ürünü kullanalı 7 ay oluyor. İlk sahibi benim. Dış görünüş olarak herhangi bir sıkıntısı yok.
Teknik olarak da bir sıkıntısı yok.
İhtiyaç kalmadığı için satılıktır Sadece Param Güvende üzerinden satılıktır.
İçindekiler:
1 - Modem Adaptörü
2 - Dsl Kablo ( Gri )
3 - Ethernet Kablo (...
Cihazımı satıyorum. Temiz, sorunsuz ve özenle kullanılmıştır.
Teknik Özellikler
Apple MacBook Air M2
13 inç ekran
16 GB RAM
256 GB SSD
Gece Yarısı (Midnight) renk
Durum
Batarya sağlığı: %94
Batarya döngü sayısı: 72
Kozmetik ve teknik olarak problemsiz
Günlük kullanımda performans kaybı yok...
[H3 id=''][/H3]
Ürün temiz ve sorunsuzdur. Aktif olarak kullanıldı, kesinlikle mining yapılmamıştır. Tüm testleri yapılmış olup herhangi bir arıza, coil whine veya ısınma problemi yoktur.
Teknik Özellikler:
8GB GDDR6 128-bit bellek
RDNA 2 mimarisi
PCIe 4.0 desteği...