Ürünün ilk sahibiyim kutu fatura duruyor garantisi bitti. 10dklık furmark test videosu vardır. Ürünün güvenlik etiketi yarı üzerindedir 1.5 sene önce hem bakım hem önündeki sapphire yazısındaki ledler için açmaya çalıştım açamayınca öyle bıraktım. Sapphire ledi çalışmıyor sebebini bilmiyorum...
kutusu var garanti fatura yok (faturayı bulamadım bulursam veririm) ledleri tuşları sorunsuz, keycapsları yıkadıktan sonra kurutmayla kuruturken yakın tuttuğumdan eridi/şekli bozulduğu için keycapsların 3-5 tanesi hasarlı/değişmiştir. kronik ghostscreen vardır fotoğrafta gözüktüğü gibi arka...
ürünün kutusu orta hasarlı, kozmetik temiz, üründe case+tape mod var sesi biraz daha toktur orjinale göre, gateron optik brown switchlidir, yanında kırmızı renk type c rgb kablosu verilecektir. elden veya iban sonrası kargo(100tl)
6 bakır borulu kule tıpı işlemci soğutucu arıyorum. Fanların pwm ve argb olması lazım. Tekliflerinizi yapabilrisiniz. Görsel temsilidir tek fanli da olabilir.
Wireless dongle bile daha bu hafta taktım Mükemmel cihaz fakat shape asla bana uygun değilmiş. ATK Blazing Sky F1 V2 tarzı shape mouseler ile takas olur.