hiç bir sorunu yok. itx sistem kuracaktim vazgeçtim. faturası garantisi kutusu mevcut. 27.11.2025 hepsiburada dan alındı.
PG ile almadan önce WhatsApptan iletişime geçin diğer türlü onaylamiyorum.
https://shbd.io/s/UbzDNRxm
Kasım 2025 de aldığım Vestel Flora Doğa 12000BTU Wi-Fi markalı klimamı lojmana taşınmak zorunda kaldığım için satıyorum ilgilenen varsa konuşalım Antalyada yaşıyorum
17 Haziranda aldığım ps5 imi lojmana taşınmak zorunda kaldığım için satıyorum ilgilenen varsa konuşalım Antalyada yaşıyorum ps5 slim dijital 1tb tek kol 1 yıllık da ps+ extra var gow 2018 sekiro Witcher 3 felan var
Selamlar,
Powercolor Reaper RX9060XT 16GB Arıyorum. İstanbul içi elden alabilirim diğer illerden önce ürün sonra ödeme uygunsa kargoyla alabilirim. Kargoyu ben karşılıyorum size anlaşmalı kod veriyorum o kodla hiç uğraşmadan direk verip çıkabiliyorsunuz. Teklifleri bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar Sapphire Pulse RX 9070 XT ekran kartımı satıyorum. Kutu fatura garantisi vardır. 13 ay garantisi kalmıştır.
Son fiyatı 40000 TL. Elden ya da kargoyla teslim olur. Yer Çorlu/Tekirdağ
Henüz kullanımda olduğu için şuanlık fotoğraf koyamadım, alıcısına fotoğraflarını da göndereceğim. Temiz durumda, bildiğim bir sorunu yok. 4 Yıl kadar kullandım, bundan dolayı makul pazarlığa da açıktır.