Yeni ilanlar

Arkadaşlar satılık toplama pc
Arkadaşlar asus dualwhite rtx4060 ekran kartı amd ryzen 7 5700x işlemci var kingston 16 gb ram 3200 mhz kule tipi soğutucu vardır 500 gb mld m300...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
16
Sıfır Kapalı Kutu Garantili Faturalı Hyperx Quadcast
SIFIR, KAPALI KUTU, 21 AY GARANTİLİ, FATURALIDIR TRABZON İÇİ ELDEN TESLİM DİĞER ŞEHİRLERE KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM. Ürün hiç kullanılmamış kapalı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
11
Sıfır Kapalı Kutu Garantili Faturalı Acer Travelmate P2
SIFIR, KAPALI KUTU, 21 AY GARANTİLİ, FATURALIDIR TRABZON İÇİ ELDEN TESLİM DİĞER ŞEHİRLERE KARGO İLE GÖNDEREBİLİRİM. Ürün hiç kullanılmamış kapalı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
15
Asus Rog Harpe Ace Aimlab Gaming Mouse
Dostlar temiz cihazdır aktif olarak kullanmıyorum kutusunda duruyor. Ankara içi elden teslim edebilirim Etimesgut/Ankara Kargo işini referansım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
13
İntel i5-12400f Nvidia Eagle 12 GB - 16 GB Ram 500 GB SSD kasa
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-12400f-nvidia-eagle-3060-ekran-kart-12-gb-16-gb-ram-kas-1...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
12
Alınık itx form ekran kartı 1660 ti ya da daha yüksek kartlar (itx rtx 4060 özellikle istiyorum)
Herkese merhaba, İstanbul'da oturuyorum. Elinde itx formda kartı olan varsa alabilirim. Kasam çok küçük olduğu için sadece itx formda olması...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
18
RTX 3060 Tİ 8GB. AMD R5 5600 KASA
Merhabalar öncelikle fiyatta yardımcı olurum . sadece kasam satılıktır stok soğutucu ile verilecektir resimde görünen soğutucunun değeri 3bin tl...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
37
ajazz ak820 pro nokta hatasız
Ankara ajazz ak820 pro nokta hatasız 2,350.00 TL
merhabalar yeni klavye aldığım için ak820pro klavyemi satmaktayım. ürün çok temiz kullanıldı ve hatası bulunmamaktadır. temmuz başında vergi...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
45
İki set oem ve xda keycaps
Ankara İki set oem ve xda keycaps 450.00 TL
İkisi de hiç kullanılmadı, kutularında duruyor. Foto çekmek için takıp çıkardım. Yeşil beyaz olan pazarlıksız 450tl, mor pembe olan pazarlıksız...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
46
AMD RYZEN 3 3100 ACİL SATILIK İŞLEMCİ
Dostlar selam, elimde bulunan RYZEN 3 3100 işlemcimi ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Pinlerinde herhangi bir yamuk kırık vs. yoktur. Aşırı yüke...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
33
Ajazz 159 apex arıyorum
Mavi, Beyaz, veya turuncu satmayı düşünen varsa bana yazabilir
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
48
Corsair void elite bozuk
Sa corsair void elite kullaklığımın mikrofonu bozuldu kulaklığı bozuk olan varsa mikrofon kısmını almak istiyorum Kısacası : corsair void elite...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
25
AJAZZ AK820PRO VE 820MAX
KLAVYE SATIŞ POSTU AJAZZ AK820 MAX:flying switch hotswap mekanik klavye 8000mah batarya kaptasitesi mevcut sorunsuz temiz kutu mevcut son fiyat...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
72
AJAZZ 199 PIXART 3395
AJAZZ 199 PIXART 3395 1,000.00 TL
1 Senedir kullanıyorum, prosunu aldığım için satıyorum
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
47
Uygun fiyatlı Gigabyte RTX 4060 Eagle OC
11.000 TL Henüz 1 yılını doldurmamıştır. Kart üzerinde herhangi bir çizik vs. yoktur. RTX 4070 modelini aldığım için satıyorum.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
52
Ayarlanabilir Ağırlık Seti
Ayarlanabilir dambıl seti arıyorum, kullanmayıp satmayı düşünen kişilerden Ankara içi elden satın alabilirim.
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
24
Huawei GT2E
Huawei GT2E 1,000.00 TL
Ürün temizdir , yan taraftakı sayıların olduğu yerde kılcal çizikler var dikkatlice bakmadıkça belli olmuyor farkına varılmıyor. Kutulu üründür ...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
45
Hp z4 g4 xeon workstation (CZC9139XPX)
Temizdir xeon w2123 işlemci 32gb ram ddr4 240 ssd ekran kartı 8 gb radeon wx7100 pro her türlü testi yapabilirsiniz.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
38
Apple Airpods Pro 1.nesil
Cihaz fotoğraflardaki gibi temizdir mikrofonunda sorun vardır telefon görüşmesinde ses gitmiyor ama günlük kullanımda sorun çıkarmaz yaşı gereği...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
34
Logitech G305 kda özel seri
Mouse lol oyununun özel serisine aittir belgeleri vs durmaktadır cihaz tertemizdir 2.4ghz kablosuz oyuncu mouse Logitech g305 kda G305 KDA g305...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
47
Top Bottom