#REKLAM
Game Garaj Oyun Bilgisayarlarında Sepete Özel İndirim Fırsatı🤩
Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 - Sepet İndirimi (15 Şubat'a Kadar Uzatılmıştır)
Game...
365 mail ile abone olabiliyorsun hocam..(key ile duymadım, 19/21 ile ugratıgımız için)
16/19/21 key ile retail veya vl surum..
1768342547
zor duser, cok...
https://www.hepsiburada.com/secuzi-gaming-rgb-mekanik-turkce-q-klavye-blue-switch-p-HBCV00008V2GKP
Hocam sağlam denebilecek 800 altı çok seçenek yok...
En fazla ne kadar süre nitelikli, sağlam bir windows tecrübeniz oldu? Ben artık maziyi hatırlamıyorum çünkü windows kullanmıyorum ama kullananlara biraz...
fiyat performans bi sistem aldık o zaman rtx 5060ti 16 gb amd ryzen 5 7500 f kule tipi soğutucuyla bi sistem vardı o 57k gibi bi fiyat çıkıyodu bu daha...
Selamlar bende ryzen5 5600x işlemci var sıvı soğutma thermaltake th240 ile beraber kullanıyorum işlemci sıcaklığı 105 dereceyi görüyordu sistem kendini...
Mühendisim, LAPTOBUM bu laptopa sahibim.
Çizim programlarım da var [nadiren] (netcad, ArcMap gibi), akşamları oyunum da var (CS2, LoL, ageof4 gibi) 2'si...
Belirli bir ses seviyesinin altındaki dış/dip gürültüyü kesmeye yarayan filtre. Fan gürültüsü, parazit gibi sabit sesleri elimine etmek için kullanılıyor.
Office 365 lazım bana arkadaşlar crack falan yapamam lisanslı olması lazım internete de bağlantı kesemem bunu mü alayım key falan var mi yoksa ? Yardımcı...