Yapmaz da 7600X çok ucuz değilse mantıklı seçim değil.
Yapmaz da 7600X çok ucuz değilse mantıklı seçim değiil
forumu yeni kullanıyorum boş yazdım k.b reisYapmaz da 7600X çok ucuz değilse mantıklı seçim değil.
Hazır sistemse seçenekleri at ona göre bakayım. Evet 7500F ile dahili grafik ve stok güç ayarları hariç aynı sayılır 7600X.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
forumu yeni kullanıyorum boş yazdım k.b reis
ufak kendi capımda yaptığım ve donanım arşivi youtubedan baktığım kadarıyla r 5 7500f den de yakın bi performans alabiliyorum dimi
ama ben r5 7600x bi tık daha üst performans veriyo diye önerdiğin nedir
hazır değil r7 7800x3d ve altı bişeyler önerirsen sevinirim bu sistemeHazır sistemse seçenekleri at ona göre bakayım.
Bütçe dostu olarak 7500F alıp geçmek de bir seçenek ama fazlasını istiyorum diyorsan R7 7700 modeline bakabilirsin 9 bin lira olması lazım. Bütçem var en iyi performansı istiyorum dersen 7800X 3D tabi daha da iyidir.hazır değil r7 7800x3d ve altı bişeyler önerirsen sevinirim bu sisteme
ya 7800x 3d bi tık bütçe aşıyo onu upgrade e bırakıyorum 7700e bakıp geliyorumBütçe dostu olarak 7500F alıp geçmek de bir seçenek ama fazlasını istiyorum diyorsan R7 7700 modeline bakabilirsin 9 bin lira olması lazım. Bütçem var en iyi performansı istiyorum dersen 7800X 3D tabi daha da iyidir.
stok bitmiş ya olsa onu alırdım mantıklı geldiBütçe dostu olarak 7500F alıp geçmek de bir seçenek ama fazlasını istiyorum diyorsan R7 7700 modeline bakabilirsin 9 bin lira olması lazım. Bütçem var en iyi performansı istiyorum dersen 7800X 3D tabi daha da iyidir.
Kaç bin lira bu sistem topladığın haliyle?ya 7800x 3d bi tık bütçe aşıyo onu upgrade e bırakıyorum 7700e bakıp geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok bitmiş ya olsa onu alırdım mantıklı geldi
sen bi tahminde bulun söylicem merak ettimKaç bin lira bu sistem topladığın haliyle?
Bu haliyle parçaların ederine göre 52-55 bin bandında olması lazım normalde ama daha fazladır diye tahmin ediyorum.sen bi tahminde bulun söylicem merak ettim
62-65 bandı bazı parçalarda indirim vardı azaldı fln ama paraf karta peşin fiyatına 3 taksit yapıyo onun için biraz yükssek olması çok zarar ettirmiyoBu haliyle parçaların ederine göre 52-55 bin bandında olması lazım normalde ama daha fazladır diye tahmin ediyorum.
Parçaları tek tek Akakçeden fiyat bakarak toplasan hem taksit olur hem daha ucuza gelir aslında.62-65 bandı bazı parçalarda indirim vardı azaldı fln ama paraf karta peşin fiyatına 3 taksit yapıyo onun için biraz yükssek olması çok zarar ettirmiyo
reis 1080p de darboğaz yapabilir ama 1440p kullanırsan hiçbir sorun olmaz . bide o sıvı soğutucu markası bayağ kötü