RTX 5070 BU SİSTEM DAR BOĞAZ YAPARMI

Parçaları tek tek Akakçeden fiyat bakarak toplasan hem taksit olur hem daha ucuza gelir aslında.
o kadar uğarşmak cok zor geliyo şuan parayı cok önemsemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r

reis 1080p de darboğaz yapabilir ama 1440p kullanırsan hiçbir sorun olmaz . bide o sıvı soğutucu markası bayağ kötü
r

reis 1080p de darboğaz yapabilir ama 1440p kullanırsan hiçbir sorun olmaz . bide o sıvı soğutucu markası bayağ kötü
lian li galahad trinity nasıl hocam

r

lian li galahad trinity 2 nasıl hocam*

Şunu biraz özelleştirip alabilirsin aslında fena değil.

bakıcam teşekkürler

burda soğutucu fln secemiyosun işte 140m cıkıyo harici dışardan alsam fln aşağı yukarı aynı fiyata den gelicek yine 59k a kadar düştü ama bu işlemciye 140m yetmez gibi gelio

Son düzenleme:
bakıcam teşekkürler

burda soğutucu fln secemiyosun işte 140m cıkıyo harici dışardan alsam fln aşağı yukarı aynı fiyata den gelicek yine 59k a kadar düştü ama bu işlemciye 140m yetmez gibi gelio
İlla sıvı soğutma olsun demiyorsanız sistemdeki hava soğutma gayet iyi çok iyi de soğutur o işlemciyi.

Ek olarak işlemciyi R5 7600e düşürmek de baya mantıklı fiyat 1000 lira düşüyor arada neredeyse hiç fark yok.

En kalitelisi knk lianli istersen biraz daha uygun ve lcd ekranlı iyibir marka buda şunu alabilirsin birde üsteki adamın dediği gibi 7600 alabilirsin çok fark yok . birde monitörünü 7600 alınca kesinlikle 1440p al https://www.akakce.com/islemci-sogu...h-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,886425475.html

Son düzenleme:
İlla sıvı soğutma olsun demiyorsanız sistemdeki hava soğutma gayet iyi çok iyi de soğutur o işlemciyi.

Ek olarak işlemciyi R5 7600e düşürmek de baya mantıklı fiyat 1000 lira düşüyor arada neredeyse hiç fark yok.
reis adamın paylaştığı hazır sistem iyi gibi duruyor işlemciyi orda 1 , 2 özelleştirme yapıp alırsan çok kaliteli olur sistemin şunları yapıp alabilirsin . işlemciyi 9600 seç ve kule tipi olan işlemci soğutucuyu al 9600 önceki nesline göre daha soğuk çalışan bir işlemci kule tipi ile soğuyacaktır 7600x belki soğumaz ama 9600 kesin soğur birde anakartı MSI PRO B650M-P modeline al + 1889tl olan bununda sesebi hem mosefet soğutucusu var birde 2 adet m2 ssd girişi mevcut diğerlerinde hep 1 var ileride sıkıntı yaşamazssın ben şuan yaşıyorum 1tb yetmiyor misal kendimden bildiğimden söylüyom . birde son olarak +192 vererek kioxia modelini seçebilirsin 192 tl ye çok iyi bir yükseltme okuma yazma hızı yükseliyor birde daha iyi bir markaya geçiyon . birde yazarken fark ettimde kasada 650w psu var o ekran kartına ucu ucuna yeter bence 750w al hatta o yetmeyebilir çünkü . görüntüsü güzel olsun diyosan bitfenix mh100 olan modeli seçebilirsin 1100 tl daha vererek . toplamda 59.995 tl oluyor bence çok ucuz değil çokta pahalı değil kararında bir fiyata alırsın bu sistemi .

Bütçe dostu olarak 7500F alıp geçmek de bir seçenek ama fazlasını istiyorum diyorsan R7 7700 modeline bakabilirsin 9 bin lira olması lazım. Bütçem var en iyi performansı istiyorum dersen 7800X 3D tabi daha da iyidir.
reis önerin hakkında sana bir tavsiye vercem insanlara oyun için bile olsa bence yinede 7800x3d önerme onun yerine aynı performansı veren ve daha soğuk hemde daha ucuz olan 9700x i öner performans farkı yok oyunlarda birde bu işlemci ile render falanda alınabiliyor 7800x3d de ilede alınır ama 9700x kadar iyi olmaz misal . tabi sana kalmış işlemci soran kişilere önerip önermemek sadece söylüyorum .

Geri