Yardım S10+ yurt dışımı tr mi sizce

zeuskeydrop

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
merhaba 2.el s10+ aldım arka kapaktaki imei farklı ve sorguladığımda kayıtsız diyor ama *#06# yapınca farklı imei çıkıyor ve onu sorgulayınca ithalat kayıtlı gözüküyor hangisine inancam telefon yd mi yoksa arka kapakmı değişti acaba

merhaba 2.el s10+ aldım arka kapaktaki imei farklı ve sorguladığımda kayıtsız diyor ama *#06# yapınca farklı imei çıkıyor ve onu sorgulayınca ithalat kayıtlı gözüküyor hangisine inancam telefon yd mi yoksa arka kapakmı değişti acaba
imeide s10+ diyorsa bence bi sorun yok

ayarlardaki imei numarasını e devlet ile sorgulayın net sonucu verir

ayarlarda SM-975F gözüküyor ama arka kapakta SM-G975U yazıyor
muhtemelen yd dediğim gibi ayarlardaki imei numarasını sorgulayın e devlet üzerinden net sonucu o verir arka kapak değişmiştir belki uygulama indirmeye fln de gerek yok e devlet sorgusu yeterli ayrıca imei atıldıysa bunlara yama yapılmıştır magisk varsa rootludur %99 yd demek yine

Ekler

• IMG_1016.webp
    IMG_1016.webp
    1.4 MB · Hit: 21
kapakta model ve imei farklı ise
muhtemelen rom ve imei atılmıştır. S10+ imei ler çok düzgün atılmıyor
bende kullandım bir dönem ,tavsiye etmem yd halini. Tr kayıtlı hali ise idare eder. Yaşlı bir telefon artık yakında değiştircem bende

Hocam arka kapak değiştirilmiş olabilir mi

Geri