İlk defa sevgilim oldu fakat konu bulamıyorum...

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
173
Herkese merhabalar, 15 yaşındayım ve ilk defa sevgilim oldu. Ne yalan söyleyeyim dışardan bakıldığında çok ilgi çekici bir tipim olduğunu söyleyemem. Normalde ben uzak mesafe ilişkilerine karşı bir insanım çünkü uzaktan sevgi duygusunun çok oluşabileceğine inanmıyordum. fakat arkadaşlarım deneyim olur diye kabul etmemi söyledi. 12 günlük bir ilişkimiz var (kendisini seviyorum =D ) Aramız gayet iyi, 2 tarafta birbirlerine saygılı, fırsat buldukça birbirimize yazmaya çalışıyoruz. Her şey çok iyi fakat tek problem konu bulmak. Yani sevgililer saatlerce kendi aralarında ne konuşuyor hiç bir bilgim yok. Kızla konuşurken durmadan tıkanıyorum aklıma açabilecek konu gelmiyor. Yani birazda mahcup oluyorum kıza karşı... Nasıl konu açabilirim, örnek konular nelerdir, dikkat etmem gereken şeyler nelerdir vs... gibi şeyler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.

Kızlarla konuşabilceğiniz konular:
-Bim ürün kodları
-Depresyonum ve dertlerim hakkında ufak çaplı konuşma (hepsi değil) haftada 4 gün konusursak 8 senede biter galiba yeni dertler haric
-Siyaset ekonomi ve tlnin değer kaybı
-Kılıçdaroğlu istifa etmezse neden chpye oy vermemeliyiz
-Ankaranın güneşi nasıl beni 2 günde fırında tavuğa çevirdi
-Tüm bakanlıklar dipdibe inşaa edildiyse neden kenan evren dirilip hepsini basıp kolayca darbe yapmıyor
-Kana arima <3 ve akaneden ettiğim nefret
-klimam bozuldu %100 nem ile cemiyette pişiyorum (bu bir konu değil)
-kpopta stanlediğim gruplar hakkında birkac münakaşa
-one piece hakkında ufak tefek sohbetler (yaklaşık 1 hafta)
-yine bir smin gachasi hakkinda boktan sohbetler
-tft ezreal aug neden oyundan silinmiyor aıayi
-cin fizzin neden içilmemesi gerektiği
-Aykut Kamatın yugoslavya sınırları içinde oturduğuna dair bazı teoriler
-anıtkabirde tanımadığı insanlara ansızın "ismet inönünün mezarına kimse bakmıyor kimse bilmiyor cahil türkler" diyen npc amcanın mental yapısı
-kızılay avmnin mimari yapısı ve big bange dayanan tarihi
-artık seyahat otobüslerinin koltuklarının gamer koltuğu gibi yapılmaması gerektiği a belim ağrıyor 2 gündür
BU İYİLĞİMİDE UNUTMA KAYŞİM BENİM

Kafanda bi konu belirle okul gelecekteki iş ve oyun konusu veya bi film veya hayvanlar bile olur ne bileyim bulunur yani ama sana şunu söyliyim bence ayrıl gitsin sanaldan olmaz bu işler delilik bence

ben 15 yaşındayken daha büyük dertlerim vardı keşke tek derdimiz kızla hangi konuyu konusacagimizi düşünmek olsaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafanda bi konu belirle okul gelecekteki iş ve oyun konusu veya bi film veya hayvanlar bile olur ne bileyim bulunur yani ama sana şunu söyliyim bence ayrıl gitsin sanaldan olmaz bu işler delilik bence
15 yasinda iki tane çocuk sence ne kadar derin ve mantıklı sohbet edebilir, boşuna öneri vermekle uğraşma.

max skibi tuvalet, bok ciş kaka falan konuşurlar

Herkese merhabalar, 15 yaşındayım ve ilk defa sevgilim oldu. Ne yalan söyleyeyim dışardan bakıldığında çok ilgi çekici bir tipim olduğunu söyleyemem. Normalde ben uzak mesafe ilişkilerine karşı bir insanım çünkü uzaktan sevgi duygusunun çok oluşabileceğine inanmıyordum. fakat arkadaşlarım deneyim olur diye kabul etmemi söyledi. 12 günlük bir ilişkimiz var (kendisini seviyorum =D ) Aramız gayet iyi, 2 tarafta birbirlerine saygılı, fırsat buldukça birbirimize yazmaya çalışıyoruz. Her şey çok iyi fakat tek problem konu bulmak. Yani sevgililer saatlerce kendi aralarında ne konuşuyor hiç bir bilgim yok. Kızla konuşurken durmadan tıkanıyorum aklıma açabilecek konu gelmiyor. Yani birazda mahcup oluyorum kıza karşı... Nasıl konu açabilirim, örnek konular nelerdir, dikkat etmem gereken şeyler nelerdir vs... gibi şeyler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.

15 yasinda iki tane çocuk sence ne kadar derin ve mantıklı sohbet edebilir, boşuna öneri vermekle uğraşma.

Hocam bende 15 yaşındayım sanaldan sevgili olmaları mesele saçma konu konuşmaları değil sanaldan sevgili olmalarının saçmalığı ve birsürü akıllı çocukta var mantıklıda konuşabilir her zaman herşeyi yaşa bağlamamakta lazım

ben 15 yaşındayken daha büyük dertlerim vardı keşke tek derdimiz kızla hangi konuyu konusacagimizi düşünmek olsaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet haklısın çoğu yaşıtım öyle, bi elimde bıçak diğer elimde tespih ve saygısız ağzı bozuk birisi olsaydım da aynı şeyleri söyler miydin, yoksa onlar sence benden daha mı olgun insanlar. saygı çerçevesini aşmadan yorum yapabilirsin. iyi forumlar dilerim.

evet haklısın çoğu yaşıtım öyle, bi elimde bıçak diğer elimde tespih ve saygısız ağzı bozuk birisi olsaydım da aynı şeyleri söyler miydin, yoksa onlar sence benden daha mı olgun insanlar. saygı çerçevesini aşmadan yorum yapabilirsin. iyi forumlar dilerim.
daha kötüsünü söylerdim

benim için bu konular açılabilir fakat kızın öyle bi gelecek planları yok. Amacım ilişkinin tabii ki her zaman sanaldan yürümesi değil. Ara ara onun yanına giderim bazen o gelir yani evet sanal olunca bende aynı şekilde delilik diye düşünüyordum. Bu yönden bakınca da aslında o kadar tuhaf olmadığını fark ettim

benim için bu konular açılabilir fakat kızın öyle bi gelecek planları yok. Amacım ilişkinin tabii ki her zaman sanaldan yürümesi değil. Ara ara onun yanına giderim bazen o gelir yani evet sanal olunca bende aynı şekilde delilik diye düşünüyordum. Bu yönden bakınca da aslında o kadar tuhaf olmadığını fark ettim
aynen sen 2 haftaya kızla evlenmeyi falanda düşünmeye başlarsın şimdi 🤣🤣

Reis hırlımıdır hırsızmıdır sanaldaki kişiyle gerçekte buluşmak ne nerde yaşıyor bu kız belkide farklı ilde kalkıpta 10 saatlik yolmu gidecen gerçi dışarıdan bakıldında tipim çekici değil vs demişsin yoksa gerçektemi tanıştınız sevgili oldunuzda görüşemiyonuz iş sanala döndü

daha kötüsünü söylerdim
Bende kendime aman aman yaşım büyük demiyorum ki zaten. yaşım küçük farkındayım, artık 15 yaşındakiler öyle değil şöyle demek de istemem. evet çoğu yaşıtım tuhaf insanlar, çoğunluğu da olgunlaşmamışlar. fakat ben yaşıtlarıma göre oldukça saygılı ve olgun bir şekilde konuşabildiğime inanıyorum. lütfen bir daha düşünmeden bilmeden yorum yapma rica ediyorum. iyi akşamlar abi saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri