3 ay durmayı düşünüyorsak, hangi firmaya geçmeyi düşünürsünüz bunlardan?fixnet daha sorunsuz aralarından
pingler önemli değilse farketmez3 ay durmayı düşünüyorsak, hangi firmaya geçmeyi düşünürsünüz bunlardan?
Kurulum ücretlerine falan bak oradan geçiriyorlar genelde.3 ay durmayı düşünüyorsak, hangi firmaya geçmeyi düşünürsünüz bunlardan?
4 ay millenicoma geçtim arkadaşım kod attı o kod ile başvururken söyledim ilk 2 fatura %50 indirimli olacak dedi ondan gayet makul fiyata geldi ve 2. gün internetim aktif oldu milenicom güzel şuanlık unutmadan önceki interneti iptal ettirme transfer işlemi yap milenicoma xdsl kodunu ver kesinti ve kurulum ücreti olmadan geçiyosun3 ay durmayı düşünüyorsak, hangi firmaya geçmeyi düşünürsünüz bunlardan?
Ben şuana kadar 7-8 firma değiştirdim, Ttnet hariç aynı ping değerlerini verdi şuana kadar.pingler önemli değilse farketmez
geçiş yapacağım ondan ücretsizKurulum ücretlerine falan bak oradan geçiriyorlar genelde.
Turk Telekom diyince aklıma shitpost videolari geliyor neyse ben Türk Telekom 35 megabit sinirsiz internet kullaniyorum apartman 3 yıllık eger telekoma gecerseniz kesinlikle fiber alt yapı sorgulatin yoksa servisi çağrın bide modeminiz yeni modellerden olsun herturlu o modem parasini aliyorlar benim bu sekilde hic donma kasma kesilme ping sorunu yaşadığımi hatırlamıyorumBen şuana kadar 7-8 firma değiştirdim, Ttnet hariç aynı ping değerlerini verdi şuana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçiş yapacağım ondan ücretsiz
fiberse kiralık modem kullandırıyorTurk Telekom diyince aklıma shitpost videolari geliyor neyse ben Türk Telekom 35 megabit sinirsiz internet kullaniyorum apartman 3 yıllık eger telekoma gecerseniz kesinlikle fiber alt yapı sorgulatin yoksa servisi çağrın bide modeminiz yeni modellerden olsun bide kiralik olmasin herturlu o modem kiralik olmasin benim bu sekilde hic donma kasma kesilme ping sorunu yaşadığımi hatırlamıyorum
Bakacaksin sozlesmeye adamin poposunu oyuyorlar boyle islerde babam cagri merkize cok bagirdi 1 tl için bile genellikle vergi disinda oluyor oylede geçiyorlar sozlemede ne olursa olsun fiyat su zamana kadar sabit yazsa bilefiberse kiralık modem kullandırıyor
tekel firma üstünlüğüB
Bakacaksin sozlesmeye adamin poposunu oyuyorlar boyle islerde babam cagri merkize cok bagirdi 1 tl için bile genellikle vergi disinda oluyor oylede geçiyorlar sozlemede ne olursa olsun fiyat su zamana kadar sabit yazsa bile
altyapım fiber değil, vdsl tüm firmalarda benzer hız alıyordum, modemimde yeniTurk Telekom diyince aklıma shitpost videolari geliyor neyse ben Türk Telekom 35 megabit sinirsiz internet kullaniyorum apartman 3 yıllık eger telekoma gecerseniz kesinlikle fiber alt yapı sorgulatin yoksa servisi çağrın bide modeminiz yeni modellerden olsun bide kiralik olmasin herturlu o modem parasini aylik aliyorlar kiralik olmasin benim bu sekilde hic donma kasma kesilme ping sorunu yaşadığımi hatırlamıyorum