- Reaksiyon skoru
- 51
Hocam hala bende gözüküyor indirim 763 TL olarak760 lira olan indirim bitti kupon %70 gözüküyorsa düşmez daha.
bu arada toplam 121 puan alabiliyorsunuz diye biliyorum bir seferde
Hocam hala bende gözüküyor indirim 763 TL olarak760 lira olan indirim bitti kupon %70 gözüküyorsa düşmez daha.
bu arada toplam 121 puan alabiliyorsunuz diye biliyorum bir seferde
kargo garantisi falan açıktır o zaman arkadaşta bitti diye biliyorum ben ss atabilir misiniz?Hocam hala bende gözüküyor indirim 763 TL olarak
Sanırım açık onda ama indirim bitmedi yanikargo garantisi falan açıktır o zaman arkadaşta bitti diye biliyorum ben ss atabilir misiniz?
Hocam size geldi mı ürün ve sizce alınır mı yani ihtiyacım yok ama güzel duruyor ama f/p mı o önemli birde bu siteyi ilk kez duymuştumkonuyu guncelleyim o zaman
ben almadımHocam size geldi mı ürün ve sizce alınır mı yani ihtiyacım yok ama güzel duruyor ama f/p mı o önemli birde bu siteyi ilk kez duymuştum
Neden hocam konuyu açan hem sizsiniz almışsınızdır diye düşündümben almadım![]()
Hocam size geldi mı ürün ve sizce alınır mı yani ihtiyacım yok ama güzel duruyor ama f/p mı o önemli birde bu siteyi ilk kez duymuştum
Hocam gelince kurulumunu yapın ilk deneyimlerinizi ve fotoğraflarını falan paylaşırsanız güzel olur o zamana kadar bende almak isterim yeni mı kargoya verildi
dün verildi tahmini 15-16 eylül diyor ama genel olarak şöyle söyliyim almadan öncede araştırdım test videolarına baktım gayet iyi A6 dan aşa kalır pek bir yanı yok kullanıcı yanıtlarıda olumlu normal kullanıcı isen gayet işini görür özellikle bu fiyata .Hocam gelince kurulumunu yapın ilk deneyimlerinizi ve fotoğraflarını falan paylaşırsanız güzel olur o zamana kadar bende almak isterim yeni mı kargoya verildi
Hocam size geldi mı ürün ve sizce alınır mı yani ihtiyacım yok ama güzel duruyor ama f/p mı o önemli birde bu siteyi ilk kez duymuştum