Evet yüksek ihtimalle oUltimate Epic Battle Simulator olabilir. Zemin benziyor baya.
Ultimate Epic Battle Simulator olabilir. Zemin benziyor baya.
Reis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.Ultimate Epic Battle Simulator olabilir. Zemin benziyor baya.
Steam sayfasından bak baya çeşitli şeyler var. Youtube da videosunu izledim şimdi zemin tamamen aynı.Reis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.
sen strateji arıyorsan böyle arkadaşın dediğin gibi total war veya age of empires tarzı şeylere bak istersen.Reis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.
Yok ya amacım işte videolarda izliyorum kendim yapmak istedim. Eğer buysa alacağım 15 dolara.Steam sayfasından bak baya çeşitli şeyler var. Youtube da videosunu izledim şimdi zemin tamamen aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen strateji arıyorsan böyle arkadaşın dediğin gibi total war veya age of empires tarzı şeylere bak istersen.
Epic battle sim dir çünkü onun temasında başka oyun yok varsa da bilmiyorumReis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.
Büyük ihtimal o, asker vs koyup savaştırıyorsun çeşit çeşit. İndirimde alsan daha iyi olur bence ama sen bilirsin.Yok ya amacım işte videolarda izliyorum kendim yapmak istedim. Eğer buysa alacağım 15 dolara.
Evet bbu reisim. Teşekkürler.Epic battle sim dir çünkü onun temasında başka oyun yok varsa da bilmiyorum
Yakında indirim var mıdır ki.Büyük ihtimal o, asker vs koyup savaştırıyorsun çeşit çeşit. İndirimde alsan daha iyi olur bence ama sen bilirsin.
Alternatifi olan Totally Accurate Battle Simulator'ü 16 TL'ye alabilirsinEvet bbu reisim. Teşekkürler.
Yakında indirim var mıdır ki.
Yani tarihleri bilemiyorum ama alacaksan da yeni olanı 5 dolar fazla vererek almak daha mantıklı bence. Bilmiyorum kaç saat geçirirsin bu oyunda ben 1-2 saatte sıkılırdım o yüzden almazdım o paraya. 20-30 saat vakit geçiririm, eğlenirim diyorsan alabilirsin.Evet bbu reisim. Teşekkürler.
Yakında indirim var mıdır ki.