Rampage Oyuncu Koltuk 3/2 öde ile 3198 TL

beko42

80+ Silver
Reaksiyon skoru
911

Ekler

• Screenshot_2025-09-06-10-36-18-091_tr.com.media.markt.webp
    Screenshot_2025-09-06-10-36-18-091_tr.com.media.markt.webp
    51.6 KB · Hit: 130
Bişey merak ediyorum 3 al 2 öde ile aldığımız bi ürün sorunlu çıkarsa iade edersek indirimli fiyattan mi iade oluyor yoksa indirimsiz mi

marka kötüleme yapmak istemem, sadece deneyimimi paylaşacağım;

rampage kl-r77 model koltuğum var, mekanizma 2 kere, tekerler 1 kere, oturduğumuz kısım 1 kere değiştirmek durumunda kaldım. şuanda da oturduğum kısmın içindeki demir parça ve kolçaklar kırık. bu değiştirilen parçaların hepsini ödeme yaparak aldım, alttaki mekanizma değiştiğinde bir eksik fonksiyonlu olanı yolladılar (tam ödeme yapmama rağmen) en sonunda pes ettim, şuan başka bi firmanın koltuğunu sipariş ettim kargosu yolda.

özetle ben parça kalitesinden dolayı önermiyorum.

Allah için Türk malı olan her şey bir süre sonra ya bozuluyor ya da eskisinden daha kötü olup çöp oluyor. Yorumları okumaya gerek yok zaten kötü olduğu bariz. Rampage, Everest, Snopy, S-Link, Hytech, Addison, Mikado, Swapp, Asonic, Unie aynı markalar ve aynı kategorilerdeyse birbirlerinden farkı yok. Everest yine klavye-fare konusunda iyi, Snopy gamepad konusunda vasat gerisi rezil hüsva. Sakın alayim demeyin

marka kötüleme yapmak istemem, sadece deneyimimi paylaşacağım;

rampage kl-r77 model koltuğum var, mekanizma 2 kere, tekerler 1 kere, oturduğumuz kısım 1 kere değiştirmek durumunda kaldım. şuanda da oturduğum kısmın içindeki demir parça ve kolçaklar kırık. bu değiştirilen parçaların hepsini ödeme yaparak aldım, alttaki mekanizma değiştiğinde bir eksik fonksiyonlu olanı yolladılar (tam ödeme yapmama rağmen) en sonunda pes ettim, şuan başka bi firmanın koltuğunu sipariş ettim kargosu yolda.

özetle ben parça kalitesinden dolayı önermiyorum.
aynısı bendede var suan demiri çatlak arkamda duruyor kullanılmaz halde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri