RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.

yorumları okuyun almadan önceArkadaşlarınızla anlaşıp 3 al 2 öde ile 3200 liraya alabilirsiniz.![]()
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Arkadaşlarınızla anlaşıp 3 al 2 öde ile 3200 liraya alabilirsiniz.![]()
RAMPAGE KL-R45 Massive Oyuncu Koltuğu Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
aynısı bendede var suan demiri çatlak arkamda duruyor kullanılmaz haldemarka kötüleme yapmak istemem, sadece deneyimimi paylaşacağım;
rampage kl-r77 model koltuğum var, mekanizma 2 kere, tekerler 1 kere, oturduğumuz kısım 1 kere değiştirmek durumunda kaldım. şuanda da oturduğum kısmın içindeki demir parça ve kolçaklar kırık. bu değiştirilen parçaların hepsini ödeme yaparak aldım, alttaki mekanizma değiştiğinde bir eksik fonksiyonlu olanı yolladılar (tam ödeme yapmama rağmen) en sonunda pes ettim, şuan başka bi firmanın koltuğunu sipariş ettim kargosu yolda.
özetle ben parça kalitesinden dolayı önermiyorum.