butceyi 33kya cikarip honor 400 pro 12/512 alamadiginizi varsayarak,bu bütçede telefon arıyorum. kamerası ortalama olsa olur bataryası önemli benim için bide donup kasmasın istiyorum. aşırı büyük ve ağır olmasa iyi olur. önerilerizi bekliyorum
S24FE bence.bu bütçede telefon arıyorum. kamerası ortalama olsa olur bataryası önemli benim için bide donup kasmasın istiyorum. aşırı büyük ve ağır olmasa iyi olur. önerilerizi bekliyorum
Zenginlik hissi istemen ağır basıyorsa alabilirsin ama aynı fiyatlara çok daha performanslı telefonlar mümkün.beyler samsung yerine iphone 13 nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da başka alternatif var mı
s24fe - bütçe çıkarsa honor 400 probutceyi 33kya cikarip honor 400 pro 12/512 alamadiginizi varsayarak,
fiyati 27.499tlyi gecmemek kaydiyla honor 200 pro 12/512 oneririm.
iphonun tüm cihazlarından daha iyi s24+ ve üstü(kendi fikrim)beyler samsung yerine iphone 13 nasıldır
24+>24fe>24 ancak 1 ay bekleyip sadece ekran farkı ile 25feyi 36-37 gibi bir fiyata alabilirsins24 s24fe ve s24+ arasında hangisini önerirsiniz
İphone 13 kullanıyorum kamera vs her şey okey ama batarya uzun gitsin diyorsan kesinlikle önermem pil sağlığım 85 günde 2 3 kere şarj edebiliyorum çok güzel telefon ama bataryası yetersiz onun yerine 12 pro max bakabilirsin illa iphone istiyorsan o bütçeyebeyler samsung yerine iphone 13 nasıldır
Kamera istiyorsan 13beyler samsung yerine iphone 13 nasıldır