nasılTürk telekom sağolsun ben çoğu filme bu fiyatlara gidiyorum zaten.
Selfy bilet kampanyasını kullanıyorum, Eskişehir'de sinemalar ucuz üstüne pazartesi ve çarşamba yani halk günleri alıyorum 1 arkadaşımla beraber. Fiyat yarı yarıya oluyor. En son 2 hafta önce korku seansı 4e kişibaşı 92tlye gittik.nasıl
Nasıl yapıyoruz Turkcell' de?Türk Telekom ve turkcell bir sinema bileti alana ikinciyi hediye ediyordu, onunla da birleşiyor diye biliyorum. 80 liraya iki kişi gidilebilir
Hocam hiç haberlerde,medyada görmediniz mi bu kampanya haberini. Cineverse kampanyasısini bilmiyorum ama kişi başı 80 TL zatenAbicim şimdi biz boşuna mı demon slayere 400 gayme bayıldık xd
Eğer cineverseden 80 TL'ye the conjuring filan çözebiliyorsak izlemek isterim, nasıl bu fiyattan alıyoruz tam olarak?
İşte tam olarak bu yüzden filmlere ilk seansda gidilmeli çünkü ilk seansda giden insanlar genelde filmi heyecanla bekleyen ve ses yapmayan insanlar(adam gibi insanlar ). Eğer bir filmi çok bekliyorsanız kesinlikle ilk seansına gidin.Bedava bile olsa gitmekte büyük endişe duyarım. Maalesef insanımız sinemada film nasıl seyredilir bilmiyor. Ne cipslerinin hışırtısı biter, ne kola kutularının haşır huşur ezme sesi biter, seansı zehir ederler. Hele bir de ergen tayfaya denk gelirsen vay haline. Gidilmez.