Maksimum 8K koltuk önerisi ne olabilir?

Reaksiyon skoru
30
Selamlar uzun süre masa başında oturuyorum koltuk ihtiyacım var ergonomik olması bide uzun götürmesi önemli daha düşük iş görecek bir şey olursa da iyi olabilir öneride bulunabilirseniz sevinirim iyi günler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar uzun süre masa başında oturuyorum koltuk ihtiyacım var ergonomik olması bide uzun götürmesi önemli daha düşük iş görecek bir şey olursa da iyi olabilir öneride bulunabilirseniz sevinirim iyi günler.
hawk fab
v sadece rengi değiştiriyor

1000tl indirim kodu var 6.5k oluyor öneririm gaming yerine bunu tercih ederdim.
çok şey yapamadım yorumlarda biraz sert yazmışlar şuan kullandığım zaten sert olduğu için rahat bir şeyler olsun istiyorum 1 k koyup arkadaşın dediği hawk belki mantıklı olabilir o da acaba iyi midir emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hawk fab
v sadece rengi değiştiriyor
nasıl hocam rahatlığı falan 2-3 sene götürebilir mi

• Beğen
çok şey yapamadım yorumlarda biraz sert yazmışlar şuan kullandığım zaten sert olduğu için rahat bir şeyler olsun istiyorum 1 k koyup arkadaşın dediği hawk belki mantıklı olabilir o da acaba iyi midir emin olamadım

kilonuza bağlı götürüp götürmemesi

O zaman hawk olabilir, ama ben kullanıyorum aktif olarak ben 80 kilo 1.82 bir insanım süngeri hep ezildi(ilk aylarda) . Mutfak sandalyesine otursam da aynı. :D. Tekrar alacak olsam ya zio ya xdrive bakardım diye düşünüyorum ancak fiyatlarını bilmiyorum şu anda ben alıyorken hepsi yakın fiyarlardaydı.

Ben 3 haftadır falan kullanıyorum gayet rahat hiç terletmedim götümü daha. Kolçakların 3d hareketli olması çok kulanışlı. Yatarak da kullanıyorum gamepad ile sağlam. Oturma alanı da geniş rahatça yayılabiliyorsun.

Ben 3 haftadır falan kullanıyorum gayet rahat hiç terletmedim götümü daha. Kolçakların 3d hareketli olması çok kulanışlı. Yatarak da kullanıyorum gamepad ile sağlam. Oturma alanı da geniş rahatça yayılabiliyorsun.
tam istediğim şeyleri yazmışsınız böyle bir şey de acaba uzun kullanımı nasıl olur

• Beğen
Geri