Yeni Sistem Yardım Lütfen

yemrekkas

80+
Reaksiyon skoru
2
Kendim parçaları alım sistemimi birleştirdim. Ekran kartı hariç herşei sıfır adlım ve evde kendim topladım . 2k oynamak için 2k 27inc monitör aldım. ama bir türlü istedigim performansı alamadım valorant dahil lütfen yardım edin. kasılmalar oluyor donmalar oluyor eski kötü laptopumda bile daha iyi oynuyordum valoranttan bile zevk almaz oldum.ekran kartını işlemciden çok kullanıyor onuda anlamadım. bazen VGA ışığı kırmızı yanıyor PC uzun sürede açılıyor bazen DRAM ışığı yanıyor 4 dkda açılıyor. Lütfen yardım edin. BİOS güncel ve tüm ayarlar yapılı . Tüm Driverler güncel.
Sistem=
7500 F
Rx 6800
16 gb patriot 600mhz
Biostar B650MT
1 Tb Knoxia SSD
Brawe W1 750W 80+ Kasa
Yardım ve önerileinizi bekliyorum ne yapmam lazım

Kendim parçaları alım sistemimi birleştirdim. Ekran kartı hariç herşei sıfır adlım ve evde kendim topladım . 2k oynamak için 2k 27inc monitör aldım. ama bir türlü istedigim performansı alamadım valorant dahil lütfen yardım edin. kasılmalar oluyor donmalar oluyor eski kötü laptopumda bile daha iyi oynuyordum valoranttan bile zevk almaz oldum.ekran kartını işlemciden çok kullanıyor onuda anlamadım. bazen VGA ışığı kırmızı yanıyor PC uzun sürede açılıyor bazen DRAM ışığı yanıyor 4 dkda açılıyor. Lütfen yardım edin. BİOS güncel ve tüm ayarlar yapılı . Tüm Driverler güncel.
Sistem=
7500 F
Rx 6800
16 gb patriot 600mhz
Biostar B650MT
1 Tb Knoxia SSD
Brawe W1 750W 80+ Kasa
Olay görüntüleyicisine girin, soldan Windows sistem sekmesinde görünen hatalar varsa farklı olanlara tek tek tıklayın, altta ayrıntılar kısımları seçili olacak şekilde ekran görüntülerini buraya bir atıverin.

Sistem=
7500 F
Rx 6800
16 gb patriot 600mhz
Biostar B650MT
1 Tb Knoxia SSD
Brawe W1 750W 80+ Kasa
aygıt yöneticisinde herhangi birinde sarı ünlem var mı

aygıt yöneticisinde herhangi birinde sarı ünlem var mı
Yok hocam hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olay görüntüleyicisine girin, soldan Windows sistem sekmesinde görünen hatalar varsa farklı olanlara tek tek tıklayın, altta ayrıntılar kısımları seçili olacak şekilde ekran görüntülerini buraya bir atıverin.

Bunları buldum ama hocam

Sorun ramlerde gibi görünüyor.
Nasıl bir yok izlwmem laIm hocam

Ramleri temel frekansa çekin bir de öyle deneyin, mavi ekran falan alıyor musunuz?
Hiç mavi ekran almadım hocam

Ekler

• IMG_1249.webp
    IMG_1249.webp
    2 MB · Hit: 17
Arkadaşın dediği yöntemi deneyin muhtemelen işe yaramayacak ama denemekte fayda var.

Bunları buldum ama hocam

Nasıl bir yok izlwmem laIm hocam

Hiç mavi ekran almadım hocam
Distributed com hatası sizin sorununuzun nedenini açıklayacak bir hata değil. Öncelikle Testmem5 ile sonrasında memtest86 ile ramleri teste bırakın, Expo/xmp kapalı ve açık şekilde ayrı ayrı.

Distributed com hatası sizin sorununuzun nedenini açıklayacak bir hata değil. Öncelikle Testmem5 ile sonrasında memtest86 ile ramleri teste bırakın, Expo/xmp kapalı ve açık şekilde ayrı ayrı.
hocam bi kaç hata daha varda onları yüklemeye çalışıyorum yükleyemedim bi türlü

vgc hizmet şu hata ile sona erdi:
Yanlış işlev.
Service Control Manager 7023 yazan var
14 tpm Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun. var

hocam bi kaç hata daha varda onları yüklemeye çalışıyorum yükleyemedim bi türlü

vgc hizmet şu hata ile sona erdi:
Yanlış işlev.
Service Control Manager 7023 yazan var
14 tpm Güvenilir Platform Modülü'ne (TPM) yönelik aygıt sürücüsü, TPM donanımında, TPM hizmetlerinin (veri şifreleme gibi) kullanılmasını engelleyen, kurtarılamaz bir hatayla karşılaştı. Daha fazla yardım için bilgisayar üreticisine başvurun. var
Dediğim gibi önceliğiniz yukarıdaki söylediğim testleri uygulamak olsun. Bu hatalar bize yol göstermeyecek, en azından sizin donmaları açıklamıyor. Diğer arkadaşların dediği gibi ben de Ramlerden şüpheleniyorum şuanda.

Geri