Hocam sorun teşkil edicek bir şey yok almak isteyen alıyor zorla aldıran yok ister şimdi alsın ister bir sonraki partiyi beklesin.Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacak
Hocam sorun teşkil edicek bir şey yok almak isteyen alıyor zorla aldıran yok ister şimdi alsın ister bir sonraki partiyi beklesin.Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacak
Hayır zaten olursa tekrar Amazon deposunda olur, 6.5 fiyatının Kasım ayı ile bi bağlantısı olmaz.Sıfır girecek demedim ki. Yine amazon depoda olacak
Kasım indirimlerine inanan sazanlar kaldı mı?Kasım öncesi güzel sazan avı yapmışlar.
Kardeşim kızma ama pcden bakınca senin imzan beni delirtiyor. O işlemciden sonra ekran kartını görünce sinirlerim zıplıyorMiss yine kelepir zamanı
Güzel indirim yapmışlar böyle devam. Stokların erimesi güzel oluyor. Beğenmeyen iade eder zaten iade edilmiş ürün alıyosun iadenin iadesini edersinizNeden sazan avı olsun herkes fiyatı görerek aldı beğenmeyen iade eder
9060xt vardı sattım B580 ide 2 gün önce sattım ekran kartım yok artık orayı boş gör direkKardeşim kızma ama pcden bakınca senin imzan beni delirtiyor. O işlemciden sonra ekran kartını görünce sinirlerim zıplıyor![]()
Kasım indirimlerine inanan sazanlar kaldı mı?
Her sene bu aylar Kasım ayı hakkında inanılmaz söylemlerde bulunanlar Kasım ayı geldiğinde yorumlarda gözükmüyorTürkiyede kasım indirimi yok boşuna beklemeyin
Kulak ağrısı yapıyor.airpods 4 anc 6k cektim arada bi kontrol edin 1 er adet bazen düşüyor
iphone 8 plus kılıfı. Stokta olması bile mucize. Tiner denedim düzelmedi fakat sentetik tiner ile baya kullanılacak hale geldi. Kırmızı oldu bez. Kutunun boyası işlemiş.
O zaman güzel fiyattan bir ekran kartı gelir inşallah da şansını denersin9060xt vardı sattım B580 ide 2 gün önce sattım ekran kartım yok artık orayı boş gör direk