16 Yaşındayım Ve İş İçin Yardıma İhtiyacım Var

thorg

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Ben 16 Yaşındayım Ve 1 Ay Önce Bir Dönercide İşe Başladım Ordaki Müdür Beni Tanıyordu Çalışanlar Fln Daha Önceden İş Bir Gün Sürdü Deneme Olarak Girmiştim Ama Ben Çıktım Belim Ağrıyor Diye 1 Ay Oldu Ve Şuan Ağrım Yok Tamamen Gitti Tekrar Girmek İstiyorum Çünkü O İşi Yapmayı Seviyordum herkes İyiydi Nasıl Gidebilirim Ayıp Olmaz Mi Ne Diycem Onlara Nasıl Yapcam Yardımcı Olsanız Bana Bı Girmek İstiyorum Ya Daha Önce Yaşayan Varsa Bir Cevap Verebilir Mi Sağolun

Merhabalar Ben 16 Yaşındayım Ve 1 Ay Önce Bir Dönercide İşe Başladım Ordaki Müdür Beni Tanıyordu Çalışanlar Fln Daha Önceden İş Bir Gün Sürdü Deneme Olarak Girmiştim Ama Ben Çıktım Belim Ağrıyor Diye 1 Ay Oldu Ve Şuan Ağrım Yok Tamamen Gitti Tekrar Girmek İstiyorum Çünkü O İşi Yapmayı Seviyordum herkes İyiydi Nasıl Gidebilirim Ayıp Olmaz Mi Ne Diycem Onlara Nasıl Yapcam Yardımcı Olsanız Bana Bı Girmek İstiyorum Ya Daha Önce Yaşayan Varsa Bir Cevap Verebilir Mi Sağolun
Giriceksin merhaba merhaba abi ben çalışmak istiyorum eleman eksiği varsa çalışabilirim eğer konusu açılırsa abi sağlık sorunlarım vardı belim folofoş oldu diyeceksin biticek zaten tanıdığın yeriymiş bu yüzden de anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum

Giriceksin merhaba merhaba abi ben çalışmak istiyorum eleman eksiği varsa çalışabilirim eğer konusu açılırsa abi sağlık sorunlarım vardı belim folofoş oldu diyeceksin biticek zaten tanıdığın yeriymiş bu yüzden de anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum
Cevap İçin Sağol Girmeye Çalışacam Umarım Girebilirim

dostum neden ayıp olsun sağlık sorunun varmış. durumu izah edersin alırsa alır sonuçta dükkan senin değil. en kötü başka yerde iş ararsın.

Yada eski çalıştığın yerin önünde bir araba koy, balık ekmek yaparak para kazan.
Her müşteriyi uğurladığında eski patronuna kapak olsun bakışı atarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Git berberliği öğren. Şaka değil bak iyi berber ol millet seni arar.

Dostum aralıklı olarak yaklaşık 10 yıldır farklı farklı işlerde çalışıyorum; garsonluk, kuryelik, kasiyerlik, tezgahtarlık, satış elemanı..

Bir iş yerinden çıkıp bir süre sonra tekrar girdiğin zaman birçok şey eskisi gibi olmuyor. İnsanların tavrı farklılaşıyor. Bunun önüne geçebilmek için gidersin iş yerine selam sabahatle ve sohbet açarsın. Daha sonrasında belinden dolayı işten çıktığını hatırlatırsın. Eğer seni tekrardan çalıştırmak istiyorlarsa davet edilirsin zaten. Bunun tersi bir durumda orada çalışman iyi olmaz. Bedeninden çok kafan yorulur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,404
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri