lahmacunustası
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
bak bu ilgimi çekti sağol bakayımPg32ucdp var. Kaplaması mat ama g8 gibi yoğun degil. Morluk yok ve 120hz bfı var. Ama Tandem olmadığı İcin renklerde qd oled den geride.
bak bu ilgimi çekti sağol bakayımPg32ucdp var. Kaplaması mat ama g8 gibi yoğun degil. Morluk yok ve 120hz bfı var. Ama Tandem olmadığı İcin renklerde qd oled den geride.
Bilgim yok.Bu daha sonra taksit özelliği olan bir sitede satılır mı acaba
Taksit kısmına tamamen katılıyorum ama diğer dediklerinize kısmen katılıyorum. Çünkü satış sonrası hizmet kısmında İtopya, incehesap, Gaming gen vs fark etmez hepsinde bu tarz şikayetler duydum. Ve hemen hemen hepsinde de şikayet eden kullanıcı haklıydı. Amazon harici satış sonrası destekte ilgilenmiyor.vade farksız taksit imkanı olmalı yani bir de sinerjinin satış sonrası hizmet anlamında şüpheli firma yani başka pazar yerlerine yönelirim bu fiyata monitör satıyorsun bir zahmet vade farksız 3 veya 6 taksit uygula ki millette alsın
O zaman MO27Q28G sizin icin en iyisi. Renk kapsamında biraz daha iyi çıkıyor ama renk parlaklığında qd oled hala üstün. Denk desek yeridir. Eskiden renk olarak her senaryoda qd oled üstündü. Ama gündüz vakti de woled üstündü. Şu an akşam vakti woled ve qd oled aşağı-yukarı denk oldu. Tandem oled gündüz vakti bariz üstün. Kaldı ki qd oledler 250nit, en iyileri 300nit civarıyken bu model 350nit i aşıyor. Bariz üstünlük söz konusu.Bu model Glossy QD-Oledlerden daha mı iyi renk olarak? MO27Q28G, Dell Alienware AW2725D ve Asus Rog Strix XG27AQDMG modelleri arasında kaldım gündüzleri de oyun oynayacağım ışığı kontrol etme şansım yok yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler hocam yanıtınız için MO27Q28G alacağım.O zaman MO27Q28G sizin icin en iyisi. Renk kapsamında biraz daha iyi çıkıyor ama renk parlaklığında qd oled hala üstün. Denk desek yeridir. Eskiden renk olarak her senaryoda qd oled üstündü. Ama gündüz vakti de woled üstündü. Şu an akşam vakti woled ve qd oled aşağı-yukarı denk oldu. Tandem oled gündüz vakti bariz üstün. Kaldı ki qd oledler 250nit, en iyileri 300nit civarıyken bu model 350nit i aşıyor. Bariz üstünlük söz konusu.
Rica ederim. Biraz daha karşılaştırmalara baktım ve QD-Oledler den renk kapsamı olarak daha üstün olduğu ortada bu yeni nesil panelin. Monitör de BFI de var. Hareket netliğini gözle görülür şekilde iyileştiriyor.Teşekkürler hocam yanıtınız için MO27Q28G alacağım.
Bu daha sonra taksit özelliği olan bir sitede satılır mı acaba
Peşin fiyata 2 taksit var paraf ve ziraate yok mu peşin taksit sayısını arttıracak bir baba yiğit firmaRica ederim. Biraz daha karşılaştırmalara baktım ve QD-Oledler den renk kapsamı olarak daha üstün olduğu ortada bu yeni nesil panelin. Monitör de BFI de var. Hareket netliğini gözle görülür şekilde iyileştiriyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
GIGABYTE MO27Q28G WOLED 2K QHD 280Hz 0.03Ms, FreeSync Premium Pro,G-SYNC Compatible,DisplayHDR True Black 500, Gaming Monitor Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE MO27Q28G WOLED 2K QHD 280Hz 0.03Ms, FreeSync Premium Pro,G-SYNC Compatible,DisplayHDR True Black 500, Gaming Monitor Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com