Yardım AULA F75 PRO Alınır mı??

Altayws

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar arkadaslar ben bilgisayar alicam ve aula f75 pro nun goruntusunu cok seviyorum ozellikleri fiyatina gore kotu degil gibi sizce Alınır mı? kotuysede bu stilde ne alabilirim?
1000166635.webp

Merhabalar arkadaslar ben bilgisayar alicam ve aula f75 pro nun goruntusunu cok seviyorum ozellikleri fiyatina gore kotu degil gibi sizce Alınır mı? kotuysede bu stilde ne alabilirim? Alıntıyı görüntüle
Güzel klavye fakat manyetik olmaması belki eksi olabilir. Çünkü f75 pro fiyatına %60 manyetik klavyeler var. Birde f75 ile f75 pro arasındaki tek fark tuşlar.

Güzel klavye fakat manyetik olmaması belki eksi olabilir. Çünkü f75 pro fiyatına %60 manyetik klavyeler var. Birde f75 ile f75 pro arasındaki tek fark tuşlar.
Hocam 60% cok küçük olur gibi bide f75 pronun goruntusunu cok seviyorum ya

Merhabalar arkadaslar ben bilgisayar alicam ve aula f75 pro nun goruntusunu cok seviyorum ozellikleri fiyatina gore kotu degil gibi sizce Alınır mı? kotuysede bu stilde ne alabilirim? Alıntıyı görüntüle
Alınır, güzel klavye. Zaten bu fiyatlardaki gasket mount custom klavyelerin hepsi hemen hemen yakın kalitedeler birbirlerine. Beğendiğini al geç hocam.

Geri