G7 Pro mu Cyclone 2 mi?

Kemalklc

80+
Reaksiyon skoru
3
Bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Bütçe problemim yok ama boşa para vermek de istemem, iki cihaz arasındaki fiyat farkı bana ne verebilir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kesinlikle, G7 Pro gerçekten premium bir cihaz.
Ama cebinizi düşünüyorsanız Cyclone 2 de alabilirsiniz; ikisi de sizi üzmez.

Bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum. Bütçe problemim yok ama boşa para vermek de istemem, iki cihaz arasındaki fiyat farkı bana ne verebilir?
Ucuzdan istersen cyclone 2

Xbox konsol uyumu, trigger titreşimleri, daha iyi tmr stickler, mekanik yerine optik butonlar, 2 yerine 4 programlanabilir buton ve tutma yerinde yumuşak kauçuk artısı. Bence tetik titreşimi önemli değilse ve xbox konsolunuz yoksa cyclone 2 yeterli olacaktır

Tamam da farkları nedir yani bana ekstra ne vaadediyor bunu öğrenmek istedim
Xbox konsol uyumu, trigger titreşimleri, daha iyi tmr stickler, mekanik yerine optik butonlar, 2 yerine 4 programlanabilir buton ve tutma yerinde yumuşak kauçuk artısı. Bence tetik titreşimi önemli değilse ve xbox konsolunuz yoksa cyclone 2 yeterli olacaktır

Ben yazana kadar Kâtip Hocam yazmış zaten. 😄
Şahsi düşüncem şu: Kaymaz kauçuk kaplaması, değiştirilebilir D-Pad’i (özellikle içinden çıkan o özel tasarımlı D-Pad gerçekten çok iyi) ve trigger titreşimi olması muazzam özellikler. Hikayeli oyunlarda bu titreşimi severek kullanıyorum.
Bir de şahsi görüşüm, bu cihazlar Xbox ve PS gamepad’leri gibi kısa ömürlü olmadıkları için almışken en iyisini almak taraftarıyım.
O yüzden imkanın varsa G7 Pro almanı öneririm; ama seni zorlayacaksa Cyclone 2 de kesinlikle üzmez, dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,534
Üyeler
183,134
Son üye
ch54
Geri