Saç dökülmesine karşı öneriniz varmı

Arslannn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
bu konu için çok uğraştim fakt saçlarım çok dölüyüor birçok ğrğn denedim ama sonuç aynı doktora gittiğimde bioxcin forte şampuan verdi ama onunda etkisi yok sizin kullanıp fayda gördüğünüz ürün varmı önerilerinizi bekliyorum

ben d vitamini kullanınca azalıyor denedniz mi hiç

bu konu için çok uğraştim fakt saçlarım çok dölüyüor birçok ğrğn denedim ama sonuç aynı doktora gittiğimde bioxcin forte şampuan verdi ama onunda etkisi yok sizin kullanıp fayda gördüğünüz ürün varmı önerilerinizi bekliyorum
Genetik saç dökülmesini engelleyemezsin sadece dökülme süresini uzatabilirsin kullandığın şampuan bı ise yaramiyosa başka doktora gidip derdini anlat

Minoxidil forte %5 (doktor tavsiyesi ile al) + Sebamed günlük ve saç dökülmesine karşı şampuan dönüşümlü kullan.

Ne kadar dökülüyor? İnsanın saçı günde 100-150 tel arası dökülmesi normal karşılanıyor.

Ne kadar dökülüyor? İnsanın saçı günde 100-150 tel arası dökülmesi normal karşılanıyor.
Hocam saç diplerim çok net bi şekilde gözüküyor artık 18 yaşındayım böyle giderse 2 yıl sonra saç kalmıycak ön taraflarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kullanmıştım kullandığım dönem saç çıkarmıştı bende indirim yakalarsam tekrar almayı düşünüyorum.
Bakyım hocam bunu hiç görmemiştim

Hocam saç diplerim çok net bi şekilde gözüküyor artık 18 yaşındayım böyle giderse 2 yıl sonra saç kalmıycak ön taraflarda

aynı şekilde bendede sorun var, 18 yaşındayım doktora gittiğimde ise erkeksi saç dökülmesi dedi.B vitaminim eksik sürekli hap vs kullanıyorum ama hala aynı, her banyoya girdiğimde elimi saçıma attığımda ellerim saç dolu oluyor genelde dipleri gözüküyor aynı şekilde.

aynı şekilde bendede sorun var, 18 yaşındayım doktora gittiğimde ise erkeksi saç dökülmesi dedi.B vitaminim eksik sürekli hap vs kullanıyorum ama hala aynı, her banyoya girdiğimde elimi saçıma attığımda ellerim saç dolu oluyor genelde dipleri gözüküyor aynı şekilde.
Yarın bende tekrar gidicem hocam inş bi çözüm okur artık

Genetik bir durum ise ne kullanırsanız kullanın önüne geçemezsiniz. Şampuandan ziyade saçlarınızı kısa kestirerek kullanın. Bende de genetik olarak bu durum vardı ancak saçlarımı uzun kullanıyordum. Neredeyse her şampuanı denedim ama çözümü kısa kullanmaya başlamakta buldum.

Kaç yaşınızda başladı anormal saç dökülmesi?

hocam çözebildiniz mi sorunu şuan saçlar ne durumda

aynı şekilde bendede sorun var, 18 yaşındayım doktora gittiğimde ise erkeksi saç dökülmesi dedi.B vitaminim eksik sürekli hap vs kullanıyorum ama hala aynı, her banyoya girdiğimde elimi saçıma attığımda ellerim saç dolu oluyor genelde dipleri gözüküyor aynı şekilde

şuanda durum ne hocam saç dökülmesine engel olabildiniz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri