Useless
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
eft ve arena varken dikkatimi pek çekmedi fiyatı da çok uçuk benim oyunu indirmem 2 gün sürer o yüzden size iyi eğlenceler...ARC Raiders adlı oyun 17-18 ekim günleri arasında ücretsiz şekilde deneyimleyebileceğimiz bir beta sürümü aktif olacakmış, 2 3 kişi oynanabiliyormuş. kısaca oyun hayatta kalma, loot toplama ve base building gibi türlerle öne çıkıyor. 2 gün boyunca oynamak isteyen varsa ekleşelim oyunu beraber deneyimleyelim Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
15gb indiriyor , epicden yüklüyorum şuaneft ve arena varken dikkatimi pek çekmedi fiyatı da çok uçuk benim oyunu indirmem 2 gün sürer o yüzden size iyi eğlenceler...
15gb yine 1 günümü falan alır15gb indiriyor , epicden yüklüyorum şuan
Anakart yanmayaydı sabaha kadar girerdik…ARC Raiders adlı oyun 17-18 ekim günleri arasında ücretsiz şekilde deneyimleyebileceğimiz bir beta sürümü aktif olacakmış, 2 3 kişi oynanabiliyormuş. kısaca oyun hayatta kalma, loot toplama ve base building gibi türlerle öne çıkıyor. 2 gün boyunca oynamak isteyen varsa ekleşelim oyunu beraber deneyimleyelim Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Steamde açmamışlar mı ön yüklemeyi yoksa ben mi körüm15gb indiriyor , epicden yüklüyorum şuan
Extraction türüyle çok alakam yok ama FPS le aram iyidir. Arena , eft kadar tryhard-zor mu? Kafa patlatmadan, beyni hırpalamadan takılmaya uygun mu?eft ve arena varken dikkatimi pek çekmedi fiyatı da çok uçuk benim oyunu indirmem 2 gün sürer o yüzden size iyi eğlenceler...
Biraz daha basiti tarkov kadar zor değil ama ana mantık ve mekanikler tamamen aynı , tarkovun quality of life güncellemesi alan versiyonu diyebiliriz tek tilt olduğum ses tasarımı çok kötü umarım düzeltirler.Extraction türüyle çok alakam yok ama FPS le aram iyidir. Arena , eft kadar tryhard-zor mu? Kafa patlatmadan, beyni hırpalamadan takılmaya uygun mu?
Şöyle bi saçmalık var, kütüphanede Arc Raiders Play Test olarak aratırsan bulursun. Yoksa oyunun sayfasına eklememişler garip bir şekilde.Steamde açmamışlar mı ön yüklemeyi yoksa ben mi körüm