Yani fiyat böyleyse otobüs bileti alıp manisaya gider kendim teslim ederimArkadaşlar bu fiyatla gerçekmi? Cidden maksimum 1.5 kiloluk en boy 40 cm bi kutu için istanbuldan manisaya 850 tlmi ödeyeceğim. Yoksa benmi yanlış anladım
Alıntıyı görüntüle
Bu 2. el sitelerinde kargo fiyatı avantajları oluyor. Oradan ilan açıp göndermeyi deneyebilirsiniz.Yani fiyat böyleyse otobüs bileti alıp manisaya gider kendim teslim ederim
reis bende geçen minnacık kolye gibi bişey gönderdim sevgilime bak cidden kutu çeyrek altın kutusu kadar falandı bi anda 200 tl diye seslendi BORU gibi girdiDün ptt den küçük bir zarf gönderdim 120 tl tuttu bide öğrenci kartı olunca indirim yaptı
Bu kargo fiyatları bi bana absürt geliyor sanıyordumreis bende geçen minnacık kolye gibi bişey gönderdim sevgilime bak cidden kutu çeyrek altın kutusu kadar falandı bi anda 200 tl diye seslendi BORU gibi girdi
Bide nakit istiyorlar elin ayağın birbine dolaşıyorreis bende geçen minnacık kolye gibi bişey gönderdim sevgilime bak cidden kutu çeyrek altın kutusu kadar falandı bi anda 200 tl diye seslendi BORU gibi girdi
Firmayla anlaşman yoksa yoluyorlar direkt. Anlaşma olsa 150TL ye falan gider o kargo. Bir de büyük firmaların (e-ticaret siteleri vs) özel anlaşmaları falan var onlar 50TL falan anca ödüyordurArkadaşlar bu fiyatla gerçekmi? Cidden maksimum 1.5 kiloluk en boy 40 cm bi kutu için istanbuldan manisaya 850 tlmi ödeyeceğim. Yoksa benmi yanlış anladım
Alıntıyı görüntüle
Yok o eğer ürün bedeli 140 tl altında ise 40 civarına geliyor ama üzerinde ise 1 desi ortalama 65-70 civarı 5 desi 100 civarlarında kdv dahilFirmayla anlaşman yoksa yoluyorlar direkt. Anlaşma olsa 150TL ye falan gider o kargo. Bir de büyük firmaların (e-ticaret siteleri vs) özel anlaşmaları falan var onlar 50TL falan anca ödüyordur![]()
DHL fiyatı baya iyiymiş aklımda bulunsun, 20 kg için 120 tl baya uygun. Gerçek mi bu fiyatlar, sonra ekstra ücret çıkıyor mu ?https://bireysel.dhlecommerce.com.tr/bireysel-gonderi
birde dhl kullanabilirsin bireysel gönderi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok o eğer ürün bedeli 140 tl altında ise 40 civarına geliyor ama üzerinde ise 1 desi ortalama 65-70 civarı 5 desi 100 civarlarında kdv dahil