Yurt içi kargo fiyatları

w00w

80+
Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar bu fiyatla gerçekmi? Cidden maksimum 1.5 kiloluk en boy 40 cm bi kutu için istanbuldan manisaya 850 tlmi ödeyeceğim. Yoksa benmi yanlış anladım

1761169657315.webp

Kutunun boyutu onemli.40cm kutu derken??

Yani fiyat böyleyse otobüs bileti alıp manisaya gider kendim teslim ederim
Bu 2. el sitelerinde kargo fiyatı avantajları oluyor. Oradan ilan açıp göndermeyi deneyebilirsiniz.

Dün ptt den küçük bir zarf gönderdim 120 tl tuttu bide öğrenci kartı olunca indirim yaptı

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Dün ptt den küçük bir zarf gönderdim 120 tl tuttu bide öğrenci kartı olunca indirim yaptı
reis bende geçen minnacık kolye gibi bişey gönderdim sevgilime bak cidden kutu çeyrek altın kutusu kadar falandı bi anda 200 tl diye seslendi BORU gibi girdi

geliver.io veya basit kargo gibi yerleri kullanıp onların anlaşması üzerinden uyguna gönderebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 kilo girip kutuyu 40x40x40 yapıp 21 desi olarak hesapladı aras 380, yurtiçi 510 surat 210 tl olarak gösteriyor ortalama bu civarlarda

Arkadaşlar bu fiyatla gerçekmi? Cidden maksimum 1.5 kiloluk en boy 40 cm bi kutu için istanbuldan manisaya 850 tlmi ödeyeceğim. Yoksa benmi yanlış anladım

Alıntıyı görüntüle
Firmayla anlaşman yoksa yoluyorlar direkt. Anlaşma olsa 150TL ye falan gider o kargo. Bir de büyük firmaların (e-ticaret siteleri vs) özel anlaşmaları falan var onlar 50TL falan anca ödüyordur 😀

• Beğen
https://bireysel.dhlecommerce.com.tr/bireysel-gonderi

birde dhl kullanabilirsin bireysel gönderi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmayla anlaşman yoksa yoluyorlar direkt. Anlaşma olsa 150TL ye falan gider o kargo. Bir de büyük firmaların (e-ticaret siteleri vs) özel anlaşmaları falan var onlar 50TL falan anca ödüyordur 😀
Yok o eğer ürün bedeli 140 tl altında ise 40 civarına geliyor ama üzerinde ise 1 desi ortalama 65-70 civarı 5 desi 100 civarlarında kdv dahil

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,392
Üyeler
184,442
Son üye
elmaves
Geri