Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Millet artık Gaming gecesinden ümidini kesmiş, konuya yazan bile yok :)

1761325988646.webp

Bu AMD için EXPO desteklemiyor değil mi? Sadece DDR5 İntel sistemler için.

Bu kadar tırt ürünler ve bu fiyatlar olursa normal tabi el ayak çekilmesi. 2 fanlı ve 8gb lık 5060ti açıldı mesela şuan, kim alır ki onu

Stokları biter mi bilmem ama belli bir miktar satacağına adım gibi eminim, üzerinde ejderha olunca ve RGB olunca gerisi detay oluyor bazı insanlar için

Piyasa fiyatının 2 katı fiyat yazıp, piyasadan 200 lira daha ucuza vermek fırsat mı sayılır emin değilim.
Zaten en ucuz fiyatı o kadar (3700)ve pesin fiyatına 3 taksit olursa gayet ideal oluyor. Gerçek kampanya görmeyi hayal etmiyorum bu ülkede...

Zaten en ucuz fiyatı o kadar (3700)ve pesin fiyatına 3 taksit olursa gayet ideal oluyor. Gerçek kampanya görmeyi hayal etmiyorum bu ülkede...
Şu an neyi savunuyorsun anlamadım. Amazonda zaten 3700'e 3 taksit alabiliyorsun. Adam sitesinde ürünün indirimsiz halini 5400 olarak listelemiş.

Ve şuan bunu İncehesap normal fiyatını 5.429TL olarak gösteriyor, yani bu yaptığı kesinlikle terbiyesizlik ve çok ayıp.. İnsanlar şuan oraya tıklayıp 5.429 TL yi görsün ve bak ben bi dünya indirim yaptım hadi alın diyecek yani İncehesap denen site bildiğin keriz avına çıkmış :mad:

Şu an neyi savunuyorsun anlamadım. Amazonda zaten 3700'e 3 taksit alabiliyorsun. Adam sitesinde ürünün indirimsiz halini 5400 olarak listelemiş.

Ve şuan bunu İncehesap normal fiyatını 5.429TL olarak gösteriyor, yani bu yaptığı kesinlikle terbiyesizlik ve çok ayıp.. İnsanlar şuan oraya tıklayıp 5.429 TL yi görsün ve bak ben bi dünya indirim yaptım hadi alın diyecek yani İncehesap denen site bildiğin keriz avına çıkmış :mad:
Yanlış anladınız siz beni. Egerki bu site 3500 e 3 taksit fiyatıni yaparsa öpüp basiniza koyun diyorum. İndirim bekledigimden degil yani. Burda sorun gaming gecesi altında kanlı cuma tadında berbat kampanyalar yapmalari...

Yanlış anladınız siz beni. Egerki bu site 3500 e 3 taksit fiyatıni yaparsa öpüp basiniza koyun diyorum. İndirim bekledigimden degil yani. Burda sorun gaming gecesi altında kanlı cuma tadında berbat kampanyalar yapmalari...
(Akakçe-Cimri-Epey) 3 lüsü varken insanları fazla kandıramıyorlar merak etme dostum tabi bu tarz araştırma yapmayı bilen insanları desem daha doğru ;) Zaten onların amacı hiçbişeyden haberi olmayanları ağına düşürmek..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,489
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri