Arkadaşlar Telefonu satın aldım ben, önceki mesajlarda yazdığım gibi ikinci telefon olarak tercih ettim, iki gündür deneyimliyorum. Öncelikle mocha gold rengi ve tasarımı baya hoşuma gitti telefonun. Oyun vs oynamadım açıkçası orada ne sonuç verir bilemem ama s25 ultra ile yan yana değerlendirdim çokça, tabi s25 ultradan iyi olmasını falan beklemiyorum ama klasik kullanıcı için çokta eksik şu yönü diyemeyeceğim kamerası vs gayet iş görür. Performansı iyi görünüyor. 90w şarj gayet hızlı ve tatmin ediyor. Yapay zeka görsel düzenleme konusunda samsungun yanından geçmez ama ortalama sonuçlar veriyor. Yani uzun uzadıya yazmayı gerektirecek çok iyi veya çok kötü denebilecek özellikleri yok, parasının telefonu diyelim. Yanındaki tablete gelince telefondan çok hoşuma gitti. Ekranı parlaklığı vs gayet güzel. tamamen alüminyum kasa, kutusundan çıkan kılıfta gayet güzel. Tablet kullanma alışkanlığım yoktur ama ara ara video, film vb için kullanırım artık.
Son olarak az önce tekrar kontrol ettim Trendyol satıcılı olrark siyah renginde hala kampanya devam ediyor.