🔥İndirim TABLET HEDİYELİ - Xiaomi 15T Pro 12GB+512GB siyah renk + Redmi Pad 2 4+128Gb 45.499TL

Benim mi10 T pro patates oldu bu alınır mı yada bu fiyata ne var 😁
Eğer alicaksan 50k biriktir honor magic 7 pro Al bu fiyatta pişman etmeyecek cihazlardan
Ekran çok büyük dersende Xiaomi 15 var 50kya oda aynı şekilde Üzmez 15t pro da güzel cihaz ama mediatek olması bi tık eksi puan bazı Bluetooth codecleri yok yani çok kaliteli kulaklığın falan varsa kulaklıktan tam verim alamayabilirsin

Arkadaşlar tablet kampanyası aktif ilgilenenlerin dikkatine.

Kanka yorumlarda tablet vermiyorlar vs yazmışlar emin değilim kontrol et istersen

1762419949075.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 e 124 müş tablet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan eklerseniz ücretsiz oluyor tablet

xiaomi grubu fiyat performans değil bence. eskiden çok daha kaliteli cihazlar çıkarıyordu ama son yıllarda çok düşürdü kalitesini. ayrıca yazılımı da zayıf kaçak cihazların hepsi xiaomi sebebi de yazılımın kolay kırılabiliyor olması. :(

Birlikte al deyince tablet hediye olarak ekleniyor 36 bine gelmiş oluyor telefon bence çok iyi

Sepette tableti gösteriyorlarsa mecbur gönderecekler

Arkadaşlar Telefonu satın aldım ben, önceki mesajlarda yazdığım gibi ikinci telefon olarak tercih ettim, iki gündür deneyimliyorum. Öncelikle mocha gold rengi ve tasarımı baya hoşuma gitti telefonun. Oyun vs oynamadım açıkçası orada ne sonuç verir bilemem ama s25 ultra ile yan yana değerlendirdim çokça, tabi s25 ultradan iyi olmasını falan beklemiyorum ama klasik kullanıcı için çokta eksik şu yönü diyemeyeceğim kamerası vs gayet iş görür. Performansı iyi görünüyor. 90w şarj gayet hızlı ve tatmin ediyor. Yapay zeka görsel düzenleme konusunda samsungun yanından geçmez ama ortalama sonuçlar veriyor. Yani uzun uzadıya yazmayı gerektirecek çok iyi veya çok kötü denebilecek özellikleri yok, parasının telefonu diyelim. Yanındaki tablete gelince telefondan çok hoşuma gitti. Ekranı parlaklığı vs gayet güzel. tamamen alüminyum kasa, kutusundan çıkan kılıfta gayet güzel. Tablet kullanma alışkanlığım yoktur ama ara ara video, film vb için kullanırım artık.

Son olarak az önce tekrar kontrol ettim Trendyol satıcılı olrark siyah renginde hala kampanya devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri