burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
Fırsat: Vasagle Bilgisayar Masası, 8 Kancalı Ofis Masası, 120 x 60 x 75 cm, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD58X https://amzn.eu/d/dy1LCMb
160x60 cm ceramical masayı 1700 liraya aldımceramical diye bi marka vardı aynı masayı çok daha ucuza satmıyo muydu
L demir bir aparat alıp alt kısmından masa ve duvar arasına sabitlersen çözersin sorunu düşük bütçede başka seçenek yokBeyler bu tarz masalar bence kullanışlı değil var bende şu an ayağımı sallıyorum monitör zangır zangır titriyor.
monitör kolu vs kullanıyormusun ve sallanma varmı160x60 cm ceramical masayı 1700 liraya aldım
Ceramical daha iyi diyorlardı evetceramical diye bi marka vardı aynı masayı çok daha ucuza satmıyo muydu
2 yıldır 140 cm'lik masasını kullanıyorum bunu yeni sipariş ettim. 140 cm'lik masa bir miktar sallanıyor. Ama sallanıyor dediğinizde aklınıza gelen sallanma nasıl bilmiyorum. Bu masada düşük hassasiyetle 1500 saate yakın fps oynadım bir kere masa yüzünden rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Yani kendiniz bilerek sallamazsanız sallanmıyor hafif titriyor. Üstünde monitör ve laptopum var ağır bir kasam yok. Monitör kolu kullanmıyorum, o yüzden sallanıp sallanmadığını bilmiyorum. Düzgün montalamak gerek. Ben memnun olduğum için 160 cm'lik daha aldım.monitör kolu vs kullanıyormusun ve sallanma varmı