🔥İndirim Vasagle 120x60x75 cm masa 3579 tl

burakistaken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Fırsat: Vasagle Bilgisayar Masası, 8 Kancalı Ofis Masası, 120 x 60 x 75 cm, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage Kahverengi - Siyah LWD58X https://amzn.eu/d/dy1LCMb

Monitörü kol ile kullananlar değerlendirebilir

ceramical diye bi marka vardı aynı masayı çok daha ucuza satmıyo muydu

Beyler bu tarz masalar bence kullanışlı değil var bende şu an ayağımı sallıyorum monitör zangır zangır titriyor.

Beyler bu tarz masalar bence kullanışlı değil var bende şu an ayağımı sallıyorum monitör zangır zangır titriyor.
L demir bir aparat alıp alt kısmından masa ve duvar arasına sabitlersen çözersin sorunu düşük bütçede başka seçenek yok

Bende de 160lık ceremical tarzı masa var 1800e filan almıştım. Sallanması dışında sorun yok.

monitör kolu vs kullanıyormusun ve sallanma varmı
2 yıldır 140 cm'lik masasını kullanıyorum bunu yeni sipariş ettim. 140 cm'lik masa bir miktar sallanıyor. Ama sallanıyor dediğinizde aklınıza gelen sallanma nasıl bilmiyorum. Bu masada düşük hassasiyetle 1500 saate yakın fps oynadım bir kere masa yüzünden rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Yani kendiniz bilerek sallamazsanız sallanmıyor hafif titriyor. Üstünde monitör ve laptopum var ağır bir kasam yok. Monitör kolu kullanmıyorum, o yüzden sallanıp sallanmadığını bilmiyorum. Düzgün montalamak gerek. Ben memnun olduğum için 160 cm'lik daha aldım.

60 çok yetersiz kalıyor söyleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri