QNB kredi kartı ilk alışverişe 1000TL indirim ve 1 yıl aidat yok

taksit seçenekleri aşırı az hiç güzel değil maximum taksit açısından daha avantajlı gibi maximum yada bankkart

Düz qnb kartına hiç bulaşmayın derim. En avantajlı ve kullanılabilir olanı qnb trendyol fakat o da sadece trendyol'dan sık alışveriş yapıyorsanız mantıklı olur. Kazananlar kulübü ile de internet alışverişlerinde geçerli 5000/500 (Maks. %10) her ay indirim yapıyor, sektör fark etmiyor. Üstelik ilk kartınız qnb trendyol olması durumunda ömür boyu kart aidatı da alınmıyor, bahsi geçen 1.000 TL puanı o karta da veriyor.

Koşulları çok basit.

Düz qnb kartına hiç bulaşmayın derim. En avantajlı ve kullanılabilir olanı qnb trendyol fakat o da sadece trendyol'dan sık alışveriş yapıyorsanız mantıklı olur. Kazananlar kulübü ile de internet alışverişlerinde geçerli 5000/500 (Maks. %10) her ay indirim yapıyor, sektör fark etmiyor. Üstelik ilk kartınız qnb trendyol olması durumunda ömür boyu kart aidatı da alınmıyor, bahsi geçen 1.000 TL puanı o karta da veriyor.

Koşulları çok basit.
Diğer bankalar da da mı kredi kartı olmaması gerek.

geçen qnb trendyol kart almıştım bugün teslim edildi kampanyadan faydalanabiliyor muyum internet kötü diye siteye girilmiyor

Aktif kullanıyorum kaç senedir dümdüz kredi kartı olarak kullanırım diyen alsın kampanya vs. beklentiniz olmasın. Başka bankaya geçiş yapacağım sırf bu yüzden

Qnb uzun süredir internet alışverişime ayda 500 liraya kadar %10 indirim yapıyordu zaten. Kazananlar klübü trenyol karta özel değil.

Kampanyadan sadece kampanya hakkında bilgilendirilen müşteriler yararlanabilir

Koşulları çok basit.
qnb trendyol kredi kartı artık aidatı alıyor

qnb trendyol kredi kartı artık aidatı alıyor
İlk çıkardığınız sözleşmeye istinaden sonradan ücret alma durumu söz konusu olamaz. Kartı çıkarıp sonra iptal ederseniz, yeni kartınıza yıllık aidat yansır. Şimdi tekrar kontrol ettim, değişen bir şey görünmüyor.

1764957909362.webp

İlk çıkardığınız sözleşmeye istinaden sonradan ücret alma durumu söz konusu olamaz. Kartı çıkarıp sonra iptal ederseniz, yeni kartınıza yıllık aidat yansır. Şimdi tekrar kontrol ettim, değişen bir şey görünmüyor.

Alıntıyı görüntüle
önceden ilk defa qnb kredi kartı olayı yoktu. Mevcutta qnb kredi kartım oldugu halde trendyol kredi kartı almıştım. Bunu güncellemişler sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri