HakanGedis
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Olursa şimdiden hayırlısı olsun diyeyim ne diyimHocam yok s23 ten geçiş yapmayacağımalir onuda kullanir satarım maksadına birazda avantajlı gibi diye
Olursa şimdiden hayırlısı olsun diyeyim ne diyimHocam yok s23 ten geçiş yapmayacağımalir onuda kullanir satarım maksadına birazda avantajlı gibi diye
Teşekkür ederim hocam en iyisi sizlere nasip olsunOlursa şimdiden hayırlısı olsun diyeyim ne diyim
Bende oyle düşünüyordum hocam daha dogrusuBaska bir telefonun da varmis o fiyata yedek telefon olarak ben alirdim sahsen
6k iyi fiyat ama hem yenilenmiş olması hemde ekranda böyle kendi kendine şeyler çıkması çok büyük kumar. O ekrandakilerin yarın büyümüceği belli değil. Ya da yenilenmiş olduğu için anakartla müdahale edilip ilerde sıkıntı olup olmayacağı. 2. Elde ekranı öyle telefonu kim alır bilmiyorum.Hocam yenilenmiş olarak beraber aldık pil degisendi şuan 84 onun haricinde bişesi yok anakart hakkinda pek bi bilgim yok sadece ekranda siyah yatay çizgiler var alt tarafta çok kullanımı etkilemiyor
Evet hocam orasi öyle bende onun icin arada kaldım arkadaşın cok acil paraya ihtiyacı olduğu icin 6 bine veriyo bana bilmiyorum bende6k iyi fiyat ama hem yenilenmiş olması hemde ekranda böyle kendi kendine şeyler çıkması çok büyük kumar. O ekrandakilerin yarın büyümüceği belli değil. Ya da yenilenmiş olduğu için anakartla müdahale edilip ilerde sıkıntı olup olmayacağı. 2. Elde ekranı öyle telefonu kim alır bilmiyorum.
Ne desem olmaz yani hocam. Al derim sıkıntı çıkar. Alma derim sıkıntı çıkmaz. Şans işi. Size kalmış bir karar. Ha ben olsam almazdım. Elimdeki telefonla idare ederdim. Çünkü o ekrandaki şeyler sıkıntı.Evet hocam orasi öyle bende onun icin arada kaldım arkadaşın cok acil paraya ihtiyacı olduğu icin 6 bine veriyo bana bilmiyorum bende
hocam ekran zaten sıkıntı ama ekran değişse nasıl olur ne kadar masraf çıkar harcı borcunu kurtarırmı değermiNe desem olmaz yani hocam. Al derim sıkıntı çıkar. Alma derim sıkıntı çıkmaz. Şans işi. Size kalmış bir karar. Ha ben olsam almazdım. Elimdeki telefonla idare ederdim. Çünkü o ekrandaki şeyler sıkıntı.
Çok bilmiyorum değişim fiyatlarını ama 3k civsarıdır diye tahmin ediyorum. Yakın zamanda da pil ister ordan da masraf. 2. El fiyatlarını da bilmiyorum tamir fiyatlarını da. Çıkarır mı çıkarmaz mı bilmiyorum. Ama bunu alacak adam yüksek ihtimal yedek parça için alır bu haliyle.hocam ekran zaten sıkıntı ama ekran değişse nasıl olur ne kadar masraf çıkar harcı borcunu kurtarırmı değermi
anladım hocam sağolunÇok bilmiyorum değişim fiyatlarını ama 3k civsarıdır diye tahmin ediyorum. Yakın zamanda da pil ister ordan da masraf. 2. El fiyatlarını da bilmiyorum tamir fiyatlarını da. Çıkarır mı çıkarmaz mı bilmiyorum. Ama bunu alacak adam yüksek ihtimal yedek parça için alır bu haliyle.
6-7 sene önce yenilenmiş 6S almıştım, sözde garantisi vardı ama tabii ki ilgilenen olmadı. Ekranında küçük yatay çizgiler vardı, 6 ay sonra çizgiler büyümeye başladı, titreşim motorunun vidası tam takılmadığı için yerinden çıktı ve bataryası şişti. Kısaca yenilenmiş telefon alınmaz. Ucuz bir şey bakılıyorsa az önce konusunu gördüm, Nothing Phone 1 10K'ya satılıyordu.Hocam yenilenmiş olarak beraber aldık pil degisendi şuan 84 onun haricinde bişesi yok anakart hakkinda pek bi bilgim yok sadece ekranda siyah yatay çizgiler var alt tarafta çok kullanımı etkilemiyor