Samsung Odyssey G65B Alınır mı ??

bence alınır bende var haporlörüde var film vs izleyebiliyorum bilgisayar kapalıykende açıp netflxi youtube tarzı takılıyorum kumandası var o açıdan çok iyi bir ürün ben ucuza aldım o yüzden şuanki monitörleri bilmiyorum oyunlarda falan sıkıntı yaşamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yav hocam deneyim ve tecrübeyle herkesin kararı farklı olabilir. Ben aktif olarak kullanan arkadaşlarımlada iletişime geçtim. Sadece siyahlar için alma VA. Bu zamana kadar sürekli IPS kullandıysan VA da oluşan ghosting gözüne çarpacaktır alışır mısın alışırsın ama ilk başlarda rahatsız edecektir dedi. Şuan siparişimi iptal ettim Vatan Topkapı'da eğer teşhir var ise ki çok yüksek ihtimalle vardır orada deneyimleyip gün içerisinde yine yazacağım.
Kullanmadan önce Oyun moduna aldığınızdan ve tepki süresini "standart" olarak ayarladığınızdan emin olun. Faster veya extreme yapmak bu monitör de overshoot (renklerin hatalı basımı) problemine yol açıyor.

G6 G65B 12000'e kadar en iyi monitör bence. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Daha önce izlediğim dizi filmler oynadığım oyunlar dizi film oyun değilmiş. Bu da benim çektiğim ufo testi
Çok teşekkür ederim bu video mesela şüphemi bir tık azalltı. Deneyeceğim aynı şekilde.
Kullanmadan önce Oyun moduna aldığınızdan ve tepki süresini "standart" olarak ayarladığınızdan emin olun. Faster veya extreme yapmak bu monitör de overshoot (renklerin hatalı basımı) problemine yol açıyor.
Bunuda not ettim bu şekilde deneyeceğim.

g65b 8bine düşse bile almam dedim
kullanım amacın fark etmez VA panel hiçbi monitör alınmaz dedim, sonrasında kullanım amacına göre değişir dedim
10k'lık monitör alınır mı diyen adama 20k'lık monitör önerdim
sırf ben oled kullanıyorum diye insanların bütçelerini küçümsüyorum
fikir belirtirken 50'klık monitörümü referans kullanıp duruyorum
almadığım monitör hakkında kötü eleştiri yapıyorum
monitörü öven herkesin bu monitörü almış insanlar olduğunu söylüyorum ve normalinin bu olduğunu bilmiyorum
video linki atıyorum ama videoda söylenenler bile benim dediklerimle çelişiyor
yorum yapmadan önce araştırıp denemenizi tavsiye ederim diyorum ama 6 sayfadır denemediğim monitöre alınmaz diyorum
fps oyunlarında hiç VA panel öven görmedim
gecikme değeriyle ghostingin ters orantılı olduğunu bilmiyorum ve naparsan yap ghosting olacak diyorum
insanlar sadece "8k bile verilmez" sözüme karşı çıktığı için g65b'yi oledden bile iyi demiş gibi yargılıyorum

emin ol çok çok az kişiye cahil demişimdir ama sen çok cahilsin. bu kadar inatçı olmanın bir anlamı yok her gün forumda kullanmadğım onlarca monitörün konusu açılıyor ve gidip hiçbirine burnumu sokmuyorum çünkü hakkında bilgim yok ve deneyimlemedim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanları yanlış yönlendirmenin bi manası yok bırakın kullanan insanlar iyi kötü yorum yapıp yönlendirsin her şeyde fikrim olmak zorunda diye ıkınma. artısı da var eksisi de var

Bu kadar Rekabetçi oyun için alınmaz dediğine göre bununla CS veya Valo oynanmaz galiba .İlk defa CS ye bu monitör ile başladım.1 ayda ortalama bir oyuncudan çok daha iyi oynuyorum her girdiğim elde ya 3. ya 1. Oluyorum bende mi sıkıntı var anlamadım.Bu kadar göğe vurduğunuza göre Sizin bahsettiğiniz oyuncular e sporun da üstünde galiba 🤔

G65B kullanan arkadaşlar için inceleme ve karışık videolar.

Cahiller basmış konuyu :D :D güldürdüler sağ olsunlar. Al geç her şeyiyle on numara monitör.

Madem ortalık karışık biraz daha karıştırıyım...

Asus ROG Swift PG27AQN 27" 1 ms 2K Pivot IPS 360 Hz

YOKSA

Samsung Odyssey G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz OLED

Karar vermek gerçekten zor. Mevcut IPS ten hz yüzünden yine IPSe geçmek ne kadar mantıklı ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,996
Üyeler
184,370
Son üye
CK2000
Geri