3K bütçe klavye önerisi

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Bütçe
3000
max 3k %75 klavye arıyorum parasını vermişken uzun süre idare edebilecek bir klavye lazim aklımda bu var:

Hocam selamlar, bu klavye TR pazarına yeni girdi ve Amazon US'de en çok satan marka unvanına sahip. Bir bak istersen

℅75 demiş, ℅65 dememiş. Konu takip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3K bütçede benim aklımda da bu klavye var. Yeni çıktığı için nasıldır bilmiyorum 1 ay içinde alabilirim

Hocam selamlar, bu klavye TR pazarına yeni girdi ve Amazon US'de en çok satan marka unvanına sahip. Bir bak istersen

Hocam blue switch çok ses çıkarıyor gece kullanırken sıkıntı olur markanın diğer klavyelerine baktım ama onlarda blue switch,birde bana %75 lazim

℅75 demiş, ℅65 dememiş. Konu takip.

3K bütçede benim aklımda da bu klavye var. Yeni çıktığı için nasıldır bilmiyorum 1 ay içinde alabilirim

Hocam klavye güzel gözüktü gözüme ama manyetik switchlerin ömrü daha kısaymış mekanik olanlara göre doğrumu bu ona göre bu attığını alabilirim

Hocam klavye güzel gözüktü gözüme ama manyetik switchlerin ömrü daha kısaymış mekanik olanlara göre doğrumu bu ona göre bu attığını alabilirim
Yıllarca membran kullandığım için mekanik kelimesine bile alışık değilim. 100 milyon tuş ömrü var ve birebir değişim garantisi sunduğu için çok şüphe etmedim

max 3k %75 klavye arıyorum parasını vermişken uzun süre idare edebilecek bir klavye lazim aklımda bu var:
Benim konularda benzer klavyeler var 8khz akko marka veya mchose marka önerildi araştırabilirsin sende dpstum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,392
Üyeler
184,442
Son üye
elmaves
Geri