achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
benim kartın 2 katı kalınlığında ama kart normal yaniEn azından yanlış modele bok atmış oldun![]()
benim kartın 2 katı kalınlığında ama kart normal yaniEn azından yanlış modele bok atmış oldun![]()
iki kart da süper. 5000 serisinin çok ısınmadığını düşünürsek bu derecelerde 2 derece oynaması iyi bir şey. gamerock bile aynı ısı dağılımına sahip trio ile. sadece colorful önyargısı olan insanlar farkında değilbenim kartın 2 katı kalınlığında ama kart normal yani
Neredeyse her akşam 22’de düzenli oluyor hocam. Bugün de olacaktır.Bugünde ekran kartında indirim olur mu acaba bilginiz var mı ?
Ekimden beri oluyor aralıksız bugünde olur hocam ha her kart her gün olmuyor stok bazlı oluyor.Bugünde ekran kartında indirim olur mu acaba bilginiz
Ne bileyim hocam sitesine girdiğim zaman 3-10 Kasım yazıyor da ondan dolayı bir şüphelendimNeredeyse her akşam 22’de düzenli oluyor hocam. Bugün de olacaktır.
5060ti 16GbEkimden beri oluyor aralıksız bugünde olur hocam ha her kart her gün olmuyor stok bazlı oluyor.
Keşke9 taksit yapsalar.
11 kasım %20-30 yapsalar ne var yani çok mu zor. ah vatan ah
5070 26k ya giriyor hocam mantıklı bence.Arkadaşlar merhaba. Hali hazırda 16 Gb Rtx 5060ti kullanıyorum. Eğer indirimler bu akşam veya yakın zamanda yeniden olursa maksimum 26-27 bin liraya RTX 5070 kovalamak sizce mantıklı olur mu? Kendi kartımı 2. elden 21-22 bin liraya satarım diye düşünüyorum. Aradaki farka değer mi sizce?
olmadı hocamEkimden beri oluyor aralıksız bugünde olur hocam ha her kart her gün olmuyor stok bazlı oluyor.
vallaha bügün bitirdiler gibi geliyor bana artıkKeşke
5070 26k ya giriyor hocam mantıklı bence.
hocam kampanya devam etse alacaktım etmiyor bitti herhalde 5060ti 16gb alacaktımsuper serisi ertelendi
hatta önce iptal dediler
2026 3. çeyreğe kaldı deniyor
nvidia arayan alsın
3 5 bakmasın
ram fiyatları da patlamış
sen yarını bekle hayırlısı bir %20 çıkar 11 niyetinehocam kampanya devam etse alacaktım etmiyor bitti herhalde 5060ti 16gb alacaktım