🔥İndirim Amazon 1.000 TL indirim kodu

Son düzenleme: Az önce

ne bir bilgi var ne bir alt limit belli amazon 1000tl indirim diye konu açıyorsunuz şaka gibi 20dk sonra konuyu güncelliyorsun

Galax 5070 ti de denedim oldu.Yalnız başka ürünlerde olmadı, sonra tekrar kartı satın al deyince otomatik devreye girdi kod. İlk denediğim ürüne yapışıp kaldı sanki.

Ekler

• 32505.webp
    32505.webp
    196.5 KB · Hit: 128
Son düzenleme: Az önce

ne bir bilgi var ne bir alt limit belli amazon 1000tl indirim diye konu açıyorsunuz şaka gibi 20dk sonra konuyu güncelliyorsun
Kardeşim ağzıma düş istiyorsun konu var Amazon girince şak diye şartları var hiç işim gücüm yok tek derdim sizsiniz açtım zahmet edin sadece 20 k limit olayıni guncelledim.
Çalistim yerde laf yeme zahmetine bile girip konu açıyorum onda bile bir bahane.
Zahmet edip 2-3 yazı altını okusan zaten adam 20k diye belirttimis.

Son düzenleme:
Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz. Adamları bugün aradım yarın bu kampanyanın başlayacağını söylediler sabah komedi

uygulamada 20k üzeri sepette işe yarıyor
pny 5070de denedim oldu, 2 tane a520 anakart alayım dedim olmuyor tabi yüksek tutarlı bişey alacaklara hic coktan iyidir

arkadaslar günlerdir takip ediyorum kasım indirimine dair bişey göremedim günlerdir. ne düşünüyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri