🔥İndirim Amazon 1.000 TL indirim kodu

Kardeşim ağzıma düş istiyorsun konu var Amazon girince şak diye şartları var hiç işim gücüm yok tek derdim sizsiniz açtım zahmet edin sadece 20 k limit olayıni guncelledim.
Çalistim yerde laf yeme zahmetine bile girip konu açıyorum onda bile bir bahane.
Zahmet edip 2-3 yazı altını okusan zaten adam 20k diye belirttimis.
Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata almazdı, bunu kendi çıkarına çevirmeye çalışman yersiz

Ağzıma düş benzetmesi boş, kimse senden mucize beklemiyor. Sorun tamamen senin eksik bilgilendirmen. Başta net paylaşsaydın kimse yanlış deneme yapıp hata almazdı, bunu kendi çıkarına çevirmeye çalışman yersiz
Benim ne çıkarım olucak madalyamı dağıtıyorlar.
Görende konu sanki refarans kodu paylastimda kazanç sağlıyorum sanar.
dünyayi bağışlıyorsun gibi konuşmusun ozaman haberin olup açsaydın işine geliyorsa al gelmiyorsa boş yapma.
Seni hangi konuda görsem o konuda memnuyetsizlik var sende zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de almak istiyorum ama yarın daha iyi indirim gelir mi diye kafamı kurcalıyor.Eğer gelmezse bu koddan da olacağım.
Yarında var indirim kodları.

İptal edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın ne var?
11-11 indirimler kodlar gelicek belli saatler indirimler gelicek.
İndirime ek kodlar çalışacak.
3000tlye 1000 TL felanda var diyolar ama ne kadar iyi olur bir şey diyemem yarın geldimi belli olur.

O kod sınırlı ama
buda sınırlıydı bitmedi hemen.
İlla indirim yapmak zorundalar yarın.
Tek Amazon değil hepsi yapıcak muazam bir kasım indirimi gelmeyecek zaten ufak tefek tatlı ürünler düşüyor.onlarida botlar çeker kalanda ihtiyaca göre eh işte denecakkadar indirim diyelim.
Kasım 2023 en son bitti özelikle bu ülkede yok yabancı yerler şuan bile indirimler mevcut ve ek indirim alicaklar bizde doğru düzgün ürün stok firma yok hep fırsatçılar dolu.
Veya Amazon getirmiyor her eşyayı bizde malasef kısıtlı.
Trendyol yurt dışına açıldı indirim adı altın hiç bir şey yok doğru düzgün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,392
Üyeler
184,442
Son üye
elmaves
Geri