Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

Nesi yanlış bilgilendirme acaba? Hikayeli oyunlarda bildiğin denkler, render olarakta öyle ve ekran kartı besleme güçleride aynı.
Sana grafik anlattım ne diye yanlış bilgilendirmeye devam edip yalan konuşuyorsun?

Abdullah ağabey vakıf world neden yok taksitte. Olsaydı hemen alırdım

Sana grafik anlattım ne diye yanlış bilgilendirmeye devam edip yalan konuşuyorsun?
Al sana malum kanalın yaptığı test. 1 yıl önce olsa bile şu anda fark olmaz. i5 14400F bu i9 vb. değil.
Render konusunda denkler basbaya. Versus vb. taraflı sitelerden atmıyorum bak.

Al sana malum kanalın yaptığı test. 1 yıl önce olsa bile şu anda fark olmaz. i5 14400F bu i9 vb. değil.
u5 225f i de beğenmiyorlar fakat hiçbir şekilde 7500f onun yanına yaklaşamıyor

Nesi yanlış bilgilendirme acaba? Hikayeli oyunlarda bildiğin denkler, render olarakta öyle ve ekran kartı besleme güçleride aynı.
Yorum yazdığın adam bu işin dünya ile aynı anda testini yapıp yayınlayan kişi ve bu işi 10 yıldan uzun zamandır yapıyor abi kardeş diyoruz da bazen had bilmek gerekir. Böyle salakça videoları dikkate almıyorum alsam bile yine 14400F yanına yaklaşamaz.

Farklı yerlere ne diye gidiyorsun? otur izle test sonucu

14400F kullandığımızda ortaya çıkan sonuç rakibe göre leş olması

Bilmediğimden soruyorum da ana konu olunca ödül mü veriyorlar nasıl bir hırs bu?
Taç rozeti geliyor aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav arkadaş işinize gelir şekilde konuşup böyle bir zamanda neden insanlara umut aşılıyorsunuz. Ne dedim ben? ayarlamaya çalışıyorum ama "söz vermiyorum" sen diyorsun ki GELİYORRRRRRRRRRRRRR.

ve ben sistem çıkartmıyorum ben çıkartınca insanların beklentisi farklı oluyor ben piyasadaki sistemlere ayar çektirtip fiyat yaptırmaya çalışıcam onu da farklı sepet kampanyaları ile düşük fiyat ayarlatmaya çalışıyorum. Özetle arkada dönen matematik çok farklı.

Ama asıl sıkıntı ben kesin konuşamıyorken senin kesin konuşman benim adıma konuşmayın.
Ana konu olması saçma değil mi o zaman? Ben bile 2 gündür bekliyorum siz yapıyorsunuz diye

Adam akıllı inceleme yapanların her zaman ulaşacağı sonuç aşağıdaki gibidir. Diğerleri de kendini zır zır kandırmaya devam edebilir.

Ekran görüntüsü 2025-11-11 132053.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri