🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Bu televizyonların ayağını daha yüksek modellerle değiştirmek mümkün mü? TV ünitesinin üstünde amfi var 7.5cm uzunluğunda 75inç olanı alsam 1cm yüzünden sığmayacak. Amfiyi başka yere koyma şansım yok, yorumlardan gördüğüm kadarıyla da TV'yi askı aparatına asmak cızırtı sesine sebep oluyor.
Teknobiyotik'te şöyle bir ürün gördüm ama hem stokta yok hem de 70 inç'e kadar destekliymiş.

araya silikon pul atın hocam esnek ve kalın olanlardan. bir de öyle deneyin bakalım
Hocam tahminim subwofer dan çarpan ses titreşim vs geri tv nin arkasına geliyo oda tvnin arka panelini titretiyo ses aparatın sesi değil tvnin arka panelinin sesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu televizyonların ayağını daha yüksek modellerle değiştirmek mümkün mü? TV ünitesinin üstünde amfi var 7.5cm uzunluğunda 75inç olanı alsam 1cm yüzünden sığmayacak. Amfiyi başka yere koyma şansım yok, yorumlardan gördüğüm kadarıyla da TV'yi askı aparatına asmak cızırtı sesine sebep oluyor.
Teknobiyotik'te şöyle bir ürün gördüm ama hem stokta yok hem de 70 inç'e kadar destekliymiş.
Ayak yerinden değişim olmuyomuş hocam müşteri hizmetlerine sordum benim üniteye sığmadığı için.ama bu sizin attığınız ürün farklı bişey arkasına aparat takarak ayak takılıyomuş ilk defa gördüm.Servis yarın müsait olursa nextin duvar aparatıyla deneyecek ve söylediğine göre subwofera gelmeyecek şekilde ayarlayıp duvara asabiliriz dedi.Eğer çözüm olursa burdan yazacağım.Servise duvara monte ettiren arkadaşlarda vardı ama nedense bu sorunumuzla alakalı cevap yazmamayı yardımcı olmamayı tercih ediyolar.

Son düzenleme:
Ayak yerinden değişim olmuyomuş hocam müşteri hizmetlerine sordum benim üniteye sığmadığı için.ama bu sizin attığınız ürün farklı bişey arkasına aparat takarak ayak takılıyomuş ilk defa gördüm.Servis yarın müsait olursa nextin duvar aparatıyla deneyecek ve söylediğine göre subwofera gelmeyecek şekilde ayarlayıp duvara asabiliriz dedi.Eğer çözüm olursa burdan yazacağım.Servise duvara monte ettiren arkadaşlarda vardı ama nedense bu sorunumuzla alakalı cevap yazmamayı yardımcı olmamayı tercih ediyolar.
Ben de bu tarz bir ürünü ilk defa gördüm hocam. Vesa bağlantı kısmına takılıyor gördüğüm kadarıyla.
Eğer dediğiniz gibi subwoofer'a denk gelmeyecek şekilde bağlantısı yapıldıktan sonra sese çözüm olup olmadığını yazarsanız sevinirim.

Hocam tahminim subwofer dan çarpan ses titreşim vs geri tv nin arkasına geliyo oda tvnin arka panelini titretiyo ses aparatın sesi değil tvnin arka panelinin sesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım zaten hocam silikon az da olsa, hoparlör ile braket ararsındaki titreşimi engeller

beyler ben HB den 27.700e almıstım sabah 26.300e düşmüş ama su an geri fiyatına gelmiş, aradaki farkı iade alabiliyoz mu HB den?

Ben de bu tarz bir ürünü ilk defa gördüm hocam. Vesa bağlantı kısmına takılıyor gördüğüm kadarıyla.
Eğer dediğiniz gibi subwoofer'a denk gelmeyecek şekilde bağlantısı yapıldıktan sonra sese çözüm olup olmadığını yazarsanız sevinirim.
Mutlaka yazarım hocam çünkü ben servise ayaklarının üzerine kurulum yaptırdım sesi çok güzeldi sonra kendim duvar aparatına aldım bu sorunu yaşadım ki benim aparatım takılıydı normalde duvarda.Şimdi sıfırdan bu veya benzeri ürün alıp takıp benim yaşadığım sıkıntıyı yaşarsa birisi hem iadeyle uğraşacak hem duvarını boşuna delmiş olacak.o yüzden servis sorunu farklı aparatla çözdü veya çözmedi şeklinde bilgilendirme yapacağım.Daha önce servise 1000 tl ye duvar aparatı yaptırdım 2000 tl ye duvar aparatına taktırdım diye yazan arkadaşlar da deneyimlerini , bu problemin olup olmadığını yazabilseydi en azından şimdiden fikir sahibi olurduk ben de tekrar uğraşmamış olurdum.

Bunun 55 inçliğini sipariş ettim. Sizce servisten mi duvar monte aparatı isteyeyim (1-2k falan diyen var) yoksa kendim mi alayım. Tavsiye edebileceğiniz aparat var mı öyle döner başlıklı falan olması şart değil zaten dönebileceği bir alan yok.

Fiyat aynı olmayacak benim anladığım bekleyen arkadaşlar varsa beklemesimin

Ekler

• Screenshot_2025-11-11-16-58-32-365_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-11-11-16-58-32-365_com.instagram.android.webp
    125.3 KB · Hit: 136
Bu duvar monte aparatlarından alıp kullanan ve sıkıntı yaşamayan varsa hangi marka ve model kullandığını herkese faydalı olması açısından yazabilirse çok iyi olur.

araya silikon pul atın hocam esnek ve kalın olanlardan. bir de öyle deneyin bakalım
Hocam titreşimi kesecek bir şey lazım dediğiniz gibi ama TV yi çıkarmam gerek elim girmiyor arkaya benim, beni de rahatsız etmedi şu anlık, eden arkadaşlar deneyebilir.

Hocam titreşimi kesecek bir şey lazım dediğiniz gibi ama TV yi çıkarmam gerek elim girmiyor arkaya benim, beni de rahatsız etmedi şu anlık, eden arkadaşlar deneyebilir.
Hocam anladığım kadarıyla sorun sizde de var ama az seviyede. Siz hangi duvar aparatını kullanıyorsunuz? İkincisi de ses ayarlarında basları kısıp tize çekilse sizce bir etkisi olur mu veya böyle bir ayar yapılabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,983
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri