🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Arkadaşlar genel bilgilendirme yapayım 20:00 da ki kampanya için kodu sürekli yazın hata verse bile yeniden yeniden uygula deyin ben 18:03 de verdim siparişi aklınızda bulunsun

Sabah iyi sövmüştüm de 9 taksit + 1000 indirim fena olmadı

1762874066087.webp

ben 18:06 ya kadar denedim
Arkadaşlar genel bilgilendirme yapayım 20:00 da ki kampanya için kodu sürekli yazın hata verse bile yeniden yeniden uygula deyin ben 18:03 de verdim siparişi aklınızda bulunsun

11.11 DENDİ Bİ ADAM AKILLI İNDİRİM YOK BEN AMERİKAYA GİDİYOM BB

Kodu 3-4 kere yazıp ısrar edince kabul etti bende de ve uygulandı en sonunda

Ekler

• super.webp
    super.webp
    14 KB · Hit: 108
Eşim alabildi, ama kodu girdikten sonra nedense taksitli alamamış. Takside çevirebilir miyiz bundan sonra?
Önce taksit seçip sonra kodu girmiş sonra almış.

adam 5 dk full kodu denedim oldu diyor 5 6 defa yazıp yaptık 2 saat ban attı kralım kralım olayı ben bildim bunu

Sabah kod giriliyodu neden çünkü kodun ne olduğu bilinmiyordu ama bu sefer kodun belli olduğu için botla halletmişlerdir forumdan alanlara hayırlı olsun alamayanlara geçmiş olsun akşam 20:00'da aynı olay yaşanacak kodu değiştirmezlerse benden demesi

kodu onayladıktan sonra bizim oluyo değil mi?Bi de ödeme yapıcaz diye kaçırmayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri